Dolar 34,2480
%0.02
Euro 37,6600
%0.08
Altın 2.914,450
%-0.24
Bist-100 9.032,00
%-0.85

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Elazığ FEM'den satranç turnuvası

Elazığ FEM'den satranç turnuvası

FEM Dershaneleri, Elazığ genelinde lise öğrencilerine yönelik ödüllü satranç turnuvası düzenleyecek. 23 Nisan Salı günü yapılacak turnuvaya Elazığ’da eğitim gören lise öğrencileri katılabilecek. Öğrenciler turnuvaya 22 Nisan pazartesi...

  • Ege Postası
  • 17.04.2013 - 11:28
FEM Dershaneleri, Elazığ genelinde lise öğrencilerine yönelik ödüllü satranç turnuvası düzenleyecek.

23 Nisan Salı günü yapılacak turnuvaya Elazığ’da eğitim gören lise öğrencileri katılabilecek. Öğrenciler turnuvaya 22 Nisan pazartesi akşamına kadar başvuru yapılabilecek. Turnuva koordinatörü Cebrail Koçak, “Satranç, öğrencilerin zihinsel gelişimine katkıda bulunan önemli bir beyin sporudur. Satranç aynı zamanda insana, duygularını kontrol edebilmeyi öğrettiği gibi, ileriyi hesap edebilme yeteneğini geliştirir ve yenilgi karşısında centilmen olabilmeyi öğretir. Biz de Elazığ FEM Dershaneleri olarak gençlerimizi boş zamanlarında tatlı bir yarışın içine sokarak bu spora teşvik ediyoruz. Onlara derslerinin yanında sosyal faaliyet imkanı sunabilmenin mutluluğunu yaşamaktayız. Ayrıca Elazığ Satranç Federasyonu yetkililerine ilgilerinden dolayı teşekkür ediyoruz.” dedi.

Dereceye giren öğrencilerden birinciye çeyrek altın, ikinci ve üçüncüye gram altın, dört ve beşinciye 50 TL değerinde kırtasiye çeki verilecek. Turnuva FEM Dershaneleri Ufuk şubesinde yapılacak.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.