Dolar 34,2673
%-0.01
Euro 37,4082
%-0.23
Altın 2.922,370
%-0.2
Bist-100 8.699,00
%-1.99

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Elazığspor, Torku Konyaspor'u 2 golle geçti

Elazığspor, Torku Konyaspor'u 2 golle geçti

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Elazığspor kendi saha ve seyircisi önünde ağırladığı Torku Konyaspor'u ilk yarıda bulduğu 2 gol ile geçti. Maç sonrası basın mensunlarının sorularını yanıtlayan Elazığspor Teknik Direktör Trond...

  • Ege Postası
  • 16.09.2013 - 01:24
Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Elazığspor kendi saha ve seyircisi önünde ağırladığı Torku Konyaspor'u ilk yarıda bulduğu 2 gol ile geçti.

Maç sonrası basın mensunlarının sorularını yanıtlayan Elazığspor Teknik Direktör Trond Sollied, "İlk yarı iki takım da iyi bir maç oynadı. İkili mücadeleler oldu. İlk şansımızı değerlendirdik, gole cevirdik. Takıma moral getirdi. İkinci şansımızı da değerlendirdik" dedi. Sollied, devreye 2 - 0 önde girdiklerini ve ikinci yarıda Konyaspor'un üzerlerine gelerek risk aldığını ifade ederek, "İkinci yarı bildiğiniz gibi kaleciler iyi kurtarışlar yaptı. İki kaleciye de teşekkür etmek lazım. Maç 5 veya 6 golle bitmeliydi. Takımımdan mutluyum. Birbirlerine yardımda bulundular. Bu bizim ilk maçımızdı gol yemedik" ifadelerini kullandı.

Elazığsporlu Kalaci Zülküf Özer, "Hafta içi maç için elimizden geleni yaptık çalıştık. Bütün arkadaşlarla konuştuk 6 puanlık bir maçtı. Çünkü Torku Konyaspor bizim doğrudan rakibimizdi. Aldığımız için çok mutluyuz. İnşallah bu seri devam eder, önümüzdeki maçlarda da kayıpsız geçeriz. Önümüze bakacağız artık" dedi.

Elazığsporlu Özgür Özkaya, "Maçın başından sonuna kadar takım olarak çok iyi mücade ettiğimizi düşünüyoruz. Kaleciden en ilerideki adama kadar herkes sahada bir inanç gösterdi. Hafta içi idmanlarda hocamızın dediklerini yerine getiriyoruz. Takıma bakıldığı zaman genç futbolculardan yani aç futbolculardan kurulu, bizler de bunun farkındayız. Böyle bir fırsat geldi. Bunu sahada en iyi şekilde değerlendirip Elazığ'da bizi burada desteklemeye gelen Elazığ halkına bu galibiyeti armağan ediyoruz, umarım bundan sonraki haftalarda da artan performansımız devam eder" şeklinde konuştu.

TÜTÜNEKER: GÜZEL MAÇ OLDU

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, maç sonu yaptığı değerlendirmelerde, "O kadar bol pozisyon var ki özellikle ikinci yarı, maç 2-2 de olabilirdi. Öne de geçebilirdik. Buna karşın Elazığ'ın da bir kaç tane pozisyonu var. Ben güzel maç olduğuna inanıyorum" diye konuştu.

Tütüneker, "Mağlup olurken de bazı güzellikler olabiliyor. Seyir açısından ve bizim açımızdan güzel maç olduğunu düşünüyorum. Biz hep ortak olmayı düşünüyorduk oyuna. Bu maçta fazlası ile olduğumuzu düşünüyorum. Eğer pozisyonları değerlendirebilseydik bizim açımızdan iyi olacaktı ama malesef futbolda her zaman herşey olmuyor. Ben takımımı sadece tebrik ediyorum. Elazığ'a da başarılar diliyoruz" dedi.

Torku Konyasporlu Mehmet Güven, "Deplasmanda bu kadar pozisyona girdiğimiz maçta gol atamamamız bizim için gerçekten sürpriz oldu diyebiliriz. Oynadığımız futbol ne kadar tatmin edici olsa da malesef skora yansıtamadık. İlk yarıda yediğimiz goller ile mağlup olduk. Artık önümüze bakacağız inşallah" şeklinde açıklamada bulundu.

Torku Konyasporlu Selim ay ise, "Beklemediğimiz bir sonuç oldu çünkü oyunun genelinde maç bizim kontrolümüzde idi. Top hakimiyetide bizde idi. İkinci yarı Elazığ'ın pozisyonları var ama maçın hakkı bu değildi. Biz yakaladığımız pozisyonları gole çevirebilsek daha farklı olabilirdi. Tabi bunu söylerken yanlış anlaşılmasın Elazığ bizden daha iyi şeyler yaptı onları tebrik ediyorum. Konyaspor olarak 3 haftadır yeniliyoruz ama karamsarlığa kapılmış değiliz. Çünkü iyi futbol oynuyoruz. Allahın izni ile Konyaspor'u daha üst sıralara taşıyacağız" açıklamasında bulundu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.