Dolar 34,1644
%0.08
Euro 38,1847
%-0.16
Altın 2.909,120
%-0.83
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Elinde bomba patlayan şahsın kolu kesildi

Elinde bomba patlayan şahsın kolu kesildi

Beyoğlu'nda izinsiz gösteri sırasında elindeki bombanın patlaması sonucu ağır yaralanan Mehmet Sait A.'nın (18) kolunun dersikten aşağısının kesildiği öğrenildi. Okmeydanı'nda 22 Eylül Pazar günü akşam saatlerinde bir grup terör...

  • Ege Postası
  • 26.09.2013 - 15:27
Beyoğlu'nda izinsiz gösteri sırasında elindeki bombanın patlaması sonucu ağır yaralanan Mehmet Sait A.'nın (18) kolunun dersikten aşağısının kesildiği öğrenildi.

Okmeydanı'nda 22 Eylül Pazar günü akşam saatlerinde bir grup terör örgütü yandaşı izinsiz gösteri düzenlemiş, sokakları ateşe veren eylemciler polise ses bombası, molotof bombası ve havai fişeklerle saldırmıştı. Polis ekipleri de göstericilere biber gazı ve tazyikli su ile müdahale etmişti.
Güvenlik ekiplerinden edinilen bilgiye göre, polise atmak istediği ses bombasının elinde patlaması sonucu Mehmet Sait A., Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Eli parçalanan şahıs hemen ameliyata alındı. Şahsın sol kol dirseğinin altının kesildiği öğrenildi. Gerekli tedavileri tamamlanan şahsın İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü’ne götürüldüğü belirtildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.