Dolar 34,1641
%0.01
Euro 38,2122
%0.12
Altın 2.923,700
%0.12
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Emel Sayın, Kutlu Doğum programı için Gaziantep’e geliyor

Emel Sayın, Kutlu Doğum programı için Gaziantep’e geliyor

Gaziantep Gökkuşağı Derneği, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde Emel Sayın’ı ağırlayacak. Gökkuşağı Derneği’nden yapılan açıklamada, Türk sanat müziğinin güçlü sesi Emel Sayın’ın 19 Nisan Cuma günü saat 13.00’de...

  • Ege Postası
  • 17.04.2013 - 15:19
Gaziantep Gökkuşağı Derneği, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde Emel Sayın’ı ağırlayacak.

Gökkuşağı Derneği’nden yapılan açıklamada, Türk sanat müziğinin güçlü sesi Emel Sayın’ın 19 Nisan Cuma günü saat 13.00’de Tuğcan Hotel’de düzenlenecek etkinliğe katılacağı ve Hz Muhammed (sav)’i anlatan tasavvuf ve sanat müziği eserlerini seslendireceği bildirildi. Yapılan etkinlikten elde edilecek gelirin yoksul ve kimsesiz çocukların eğitim giderlerinde kullanılacağı açıklandı.

Gökkuşağı Derneği'nden yapılan yazılı açıklamada, “İkliminde yaşamak en büyük hayalimiz. Güneşi üşüten serinliğinde Kevser’i düşlemek. Şefaatine muhtaç olduğumuz Güllerin Efendisi Hz. Muhammed (sav)’i anarken bu duygulara gark olmak. Sizleri de böyle bir yolculuğa çıkarmak istiyoruz. Gökkuşağı Derneği olarak, 19 Nisan Cuma günü Emel Sayın Hanımefendi’nin Efendimiz (sav)’i anlatan tasavvuf ve sanat müziği eserlerini seslendireceği konserde siz değerli gönül dostlarımızı da aramızda görmek istiyoruz.” denildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.