Dolar 32,5846
%0.21
Euro 35,2139
%0.32
Altın 2.466,760
%0.14
Bist-100 10.682,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Emenike: Fenerbahçe'de başarılı olmak için elimden geleni yapacağım

Emenike: Fenerbahçe'de başarılı olmak için elimden geleni yapacağım

Fenerbahçe’nin yeni transferi Emmanuel Emenike, Fenerbahçe’de oynamanın kendisi için bir rüya olduğunu ve başarılı olmak için elinden geleni yapacağını söyledi. FBTV’ye açıklamalarda bulunan golcü futbolcu, İstanbul’a döndüğü...

  • Ege Postası
  • 08.08.2013 - 12:11
Fenerbahçe’nin yeni transferi Emmanuel Emenike, Fenerbahçe’de oynamanın kendisi için bir rüya olduğunu ve başarılı olmak için elinden geleni yapacağını söyledi.
FBTV’ye açıklamalarda bulunan golcü futbolcu, İstanbul’a döndüğü için çok mutlu olduğunu dile getirerek, “İstanbul’a döndüğüm için çok mutluyum. Sağlık kontrolleri iyi giderse yeniden Fenerbahçe’nin futbolcusu olacağım.” diye konuştu.
Taraftarların kendisinin Spartak Moskova’ya gidiş sürecinde ve sonrasında da desteklerini hep hissettiğini söyleyen başarılı futbolcu, “Taraftarlar beni havaalanında çok güzel karşıladılar. Fenerbahçe’den ayrı olduğum dönemde de Fenerbahçe’yi hiç aklımdan çıkartamadılar. İstanbul’da da Rusya’da da bana özel ilgi gösterdiler.” diye konuştu.
Sağlık kontolü öncesinde sağlık durumunun nasıl olduğu sorulduğunda ise Emenike, “3-4 hafta önce Rusya ligi başladı. O dönem boyunca da maçlarda oynadım ve kendimi iyi hissediyorum.” dedi.
Golcü futbolcu, “Fenerbahçe’de oynamak benim için bir rüyaydı. Umarım her şey iyi gider. Fenerbahçe için elimden gelenin en iyisini yapacağım.” diyerek sözlerini tamamladı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.