Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Emniyet müdürü akşamları mahallelerde gezerek halkın sorunlarını dinliyor

Emniyet müdürü akşamları mahallelerde gezerek halkın sorunlarını dinliyor

Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde Emniyet Müdürü Duygu Uzundurukan, geceleri mahallelerde gezerek esnaflarla ve halkla sohbet ediyor, sorunlarını dinliyor. Reyhanlı İlçe Emniyet Müdürü Duygu Uzundurukan, beraberinde Emniyet Müdür Yardımcısı...

  • Ege Postası
  • 12.06.2013 - 11:01
Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde Emniyet Müdürü Duygu Uzundurukan, geceleri mahallelerde gezerek esnaflarla ve halkla sohbet ediyor, sorunlarını dinliyor.

Reyhanlı İlçe Emniyet Müdürü Duygu Uzundurukan, beraberinde Emniyet Müdür Yardımcısı Hasan Aydın ve polis memurları ile birlikte gece mahalle, cadde ve sokaklarda gezerek vatandaşlarla birlikte oluyor. Sıkıntılarını, polisten taleplerini de dinleyen Emniyet Müdürü Uzundurukan, vatandaşların polise güvenmelerini istedi.

Suriyelilere karşı bazı şahısların olumsuz tepki vermemesi için vatandaşların gerektiğinde yardımcı olmalarını ve 155'e bilgi vermelerini isteyen Uzundurukan'a esnaflar, "Bu insanlar ülkelerindeki savaş nedeniyle kaçarak Türkiye'ye gelip sığındılar. Bir olumsuzluk gördüğümüzde uygun bir dille ikaz etmeye çalışıyoruz." dedi.

Emniyet Müdürü ekibi ile gezisi boyunca aracında bulundurduğu oyuncak ve şeker dağıtarak çocuklarla da sohbet etti ve derslerine çalışarak eğitimlerine sıkı sıkıya sarılmalarını istedi.
Ehliyetsiz araç ve özellikle motosiklet kullanımının engellenmesini isteyen vatandaşlara, sürücü kursları sahipleri ile görüşme halinde olduklarını ve sürücü belgesi ve eğitimi verilmesini isteyeceklerini belirten Uzundurukan, yeni bir uygulama başlatıldığını ehliyetsiz araç kullanımı cezasının ağırlaştırıldığını söyledi.

'Biz millet olarak düşkünlere ve mağdurlara yardımcı olmayı severiz. Ama rahat değiliz. Endişe içerisindeyiz' diyen bir vatandaşa Emniyet Müdürü Uzundurukan şöyle dedi; "Reyhanlı'da yeniden bir kontrol sistemi oluşturuyoruz. Her gece farklı bir mahallede ve sokakta, caddede gezerek vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Hepimiz yanınızdayız. Sizinle sohbet etmek ve sorunlarınızı dinlemek için geziyoruz. Esnaf olarak yanınıza gelenlerde oluyor. Şüphelendiğiniz durumlarda 155'e bilgi verin, gereğini yapalım. Çünkü mahallenizi en iyi siz bilirsiniz. Amacımız ileride doğabilecek olumsuzluklara karşı tedbirli olmaktır. 24 saat kesintisiz görev yapan polise güvenin. Varsa sorunlarınızı da bizimle paylaşın."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.