Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
En güzel Çiçekler Narlıdere’de buluştu

En güzel Çiçekler Narlıdere’de buluştu

Narlıdere Gençlik ve Çiçek Festivalinin en çok ilgi gören etkinliği “EN GÜZEL ÇİÇEK” yarışması Yukarıköy meydanında düzenlendi. Narlıdere ve Balçova çiçekçilerinin hazırladığı en güzel çiçekler yarışma sonunda sürpriz bir isime hediye edildi.

  • Ege Postası
  • 20.05.2013 - 10:14
İZMİR - Narlıdere Gençlik ve Çiçek Festivalinin en çok ilgi gören etkinliği “EN GÜZEL ÇİÇEK” yarışması Yukarıköy meydanında düzenlendi. Narlıdere ve Balçova çiçekçilerinin hazırladığı en güzel çiçekler yarışma sonunda sürpriz bir isime hediye edildi.

“En Güzel Çiçek” yarışmasını izlemek için Narlıdere Belediye Başkanı, İzmir Esnaf Odası Başkanı Zekeriya Mutlu, Narlıdere Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Süleyman Gelve, Meclis üyeleri, Sivil toplum örgüt temsilcileri, Balçova ve Narlıdereli çiçek üreticileri, Narlı Mahallesi muhtarı İbrahim Türksever, Huzur Mahallesi Muhtarı Mehmet Sert ve vatandaşlar, Yukarıköy meydanında hazır bulundu.

Kaya Termal Otel Genel Müdürü Muzaffer Tağıl, İzmir Çiçekçiler Odası Başkanı Mesut Duyar, Narlıdere AKM Müdür Ali Gökderman, Belediye Meclis Üyesi Varol Ersöz, Bademler Köyü Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Mehmet Sever, Özgür Barış Akbulut “EN GÜZEL ÇİÇEK” yarışmasının jüriliğini üstlendi.

Çiçek üretim yarışma kategorileri olan Kırmızı Gül, Beyaz Gül, Renk Gül, Standart Karanfil, Minyatür (Sprey Karanfil ), Gerbera, Oriental Lilyum, Asiatik Lilyum, Yeşillik /Garnitür, jüri karşına çıkarak 1.ncilik için yarıştı. Serbest Aranjman, şovları ilgiyle izlendi. Tüm hünerlerini sergileyen yarışmacılar Yukarıköy meydanını dolduran Narlıderelilerin alkış ve tezahüratları eşliğinde hazırladıkları buketleri jürinin beğenisine sundular.

İzmir Esnaf Odası Başkanı Zekeriya Mutlu, çiçek sektörü ve sorunlarına değinerek esnafın her kolunda olduğu gibi çiçek esnafının da sıkıntılarının büyük olduğunu dile getirerek “ Sıkıntılar büyük ama çözümlerde yok değil. Birbirimize daha fazla ve bu tip organizasyonlarla destek olarak çiçeği ve çiçekçiyi ön plana çıkartmalıyız. İzmir Birliği çiçekçilik sektörünün sorunlarını gündeme taşıyacak ve çözüm üretecek çalışmalara destek vermeye hazırdır” dedi

EN GÜZEL ÇİÇEK” yarışmasında derece alan çiçekler Aydın’a miting için gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na hediye edildi.


Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.