Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Uca, Güzelbahçelileri kahkahaya boğdu

Uca, Güzelbahçelileri kahkahaya boğdu

Ünlü TV sunucusu ve şovmen Metin Uca, Güzelbahçelileri gülmekten kırdı geçirdi.

  • Ege Postası
  • 20.05.2013 - 09:28
İZMİR - Güzelbahçe Amfi Tiyatro'yu dolduran izleyiciler Uca'nın, kendine özgü mizahi eleştiri üslubuyla, ülkenin çeşitli yörelerinde ve kentlerinde yaşanan komik, traji komik ve şaşkınlık yaratan olayları gazete ve televizyonlara yansıyan haberleri ile birlikte yorumladı. Uca'nın esprileri alkışlar ve kahkahalarla kesildi.
Uca, Türk medyasında yer alan haberleri sinevizyon gösterisi ile perdeye yansıtarak, yorumladı. Gazetelere yansıyan ilginç ve absürd pek çok habere halkın tepkisiz kaldığını ve duyarsız bir toplum haline geldiğimizi savundu.
Metin Uca, oyunun adı olan 'Hakuna Matata'nın Kenya'da bir kabile olan Swahili dilinde 'Takma Kafana' anlamına geldiğini belirterek, "Zaman zaman ülkemizde sanatçılara yönelik tepkiler oluşur. Hele hükümetleri eleştiriyorsanız bundan payınızı almamak mümkün değil. Ancak ben kediyi severken onun sizi hoşça tırmalaması gibi eleştirilerimi yöneltiyorum. Bu eleştirilerde gerçek payı çok büyük ama hakaret, saygısızlık kesinlikle yok" dedi. Yaklaşık iki saat süren oyunun sonunda Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, Metin Uca'ya bir buket çiçek ve günün anısına bir plaket sundu.
Oyun sonunda Uca, izleyenler tarafından dakikalarca ayakta alkışlandı ve hayranları ile fotoğraf çektirdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.