Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
‘En güzel bekçi ağaçtır’

‘En güzel bekçi ağaçtır’

Gaziemir’de İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan iki parktaki çalışmaları yerinde gören Başkan Aziz Kocaoğlu, 9 Eylül Mahallesi’nde menfez yapılan derenin üstünü molozla doldurulması talimatını verip, “Buraya da ağaç dikelim, en güzel bekçi ağaç” diye konuştu

  • Ege Postası
  • 13.11.2012 - 12:17
İZMİR -İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol ile birlikte ilçede yapılan park projeleri ile gerçekleştirilmesi düşünülen rekreasyon projelerin yerlerini gezerek inceleme yaptı. Evka-7 Zafer Mahallesi 810 sokakta yapımı tamamlanan parkta vatandaş ve çocuklarla sohbet eden Kocaoğlu ve Şenol, daha sonra Irmak Mahallesi’ndeki Çiftlik Evleri Olivia ve Mimoza Park sitelerinin arasında kalan alandaki parkı gezdiler.

‘Can erik dikelim, ister misiniz'’

Bu alandaki zeytin ağaçlarının korunmasının önemine değinen Kocaoğlu, site sakinlerinin meyve ağacı dikilmesi yönündeki talebini dikkate alacaklarını söyledi. Ağaç dikmekten çok korumanın önemli olduğunu dile getiren Kocaoğlu’nun, “İsterseniz buraya can erik dikelim, korumasını da çocuklar yapsın” şeklinde yaptığı espri gülüşmelere neden oldu. Parktaki çalışmaları yürüten işçileri ellerini sıkarak teşekkür eden Kocaoğlu ve Şenol’a, site sakinleri de çiçek sundu.

‘Nefes alınacak alanlar gerekiyor’

Kocaoğlu, daha sonra Fen İşleri Daire Başkanı Fazıl Ölçer, Park ve Bahçeler Daire Başkanı Ziya Çavdar ile İZBETON Genel Müdürü Hüseyin Sezer ile birlikte 9 Eylül Mahallesi Ulaştırma Altgeçidi’nin yanından geçen dere üzerinde yapılan çalışma hakkında bilgi verdi. Derenin üzerinin menfezle kapatıldığı bölümün molozla doldurulması talimatını veren Kocaoğlu, “Buraya da ağaç dikelim. Kent içinde nefes alınacak alanlar yaratmak önemli. En iyi bekçi de ağaçtır” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.