Dolar 34,2737
%0.09
Euro 37,6516
%0.14
Altın 2.907,450
%-0.07
Bist-100 9.113,00
%0.9

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Enç: Antalya Büyükşehir Belediyesi'ni CHP'den geri almaya kararlıyız

Enç: Antalya Büyükşehir Belediyesi'ni CHP'den geri almaya kararlıyız

AK Parti Antalya Milletveli Gökçen Enç, Antalya Büyükşehir ve Manavgat Belediyesi'ni CHP'nin elinden almak için var güçleri ile çalışacaklarını söyledi. Antalya Büyükşehir Belediyesi'ni geri almak için AK Partili kadınların seçim...

  • Ege Postası
  • 30.06.2013 - 20:42
AK Parti Antalya Milletveli Gökçen Enç, Antalya Büyükşehir ve Manavgat Belediyesi'ni CHP'nin elinden almak için var güçleri ile çalışacaklarını söyledi. Antalya Büyükşehir Belediyesi'ni geri almak için AK Partili kadınların seçim tarihine kadar ev ev dolaşarak hükümetin icraatlarını anlatacağını belirten Enç, Antalya milletvekilleri Mevlüt Çavuşoğlu, Menderes Türel, Sadık Badak, Hüseyin Samani ve kendisinin gece gündüz demeden çalışmaya hazır olduğunu kaydetti.

Milletvekili Enç, Antalya'nın Manavgat ilçesinde AK Parti Manavgat Kadın Kolları Başkanı Eda Temur Tansak ve AK Partili kadınlarla bir araya geldi. Manavgat Belediyesi'nin AK Parti iktidarı ile tanışma zamanının geldiğini belirten Enç, 30 Mart 2014'te yapılacak olan mahalli seçimlerde Antalya Büyükşehir ve Manavgat Belediyesi'ni CHP'nin elinden almak için var güçleri ile çalışacaklarını söyledi. Enç, "Antalya, Menderes Türel döneminde yapılan hizmetleri önlüyor. Antalya'ya beş yıl içinde ne yapıld? Hiç bir şey yapılmadı. Genel başkan yardımcımız Menderes Türel'in hizmetleri ortada. Antalya Türel dönemimin hizmetlerini özlemle yad ediyor. Hizmetlerin devamı için Antalya Büyükşehir ve Manavgat Belediyesi'ni almak için var gücümüzle çalışmalıyız. Manavgat'ta bu azmi gördüm. Manavgat'ta bu sinerji var. 2014'te Manavgat Belediyesi'nin azim ve gayretleriyle iktidarla buluşacağından hiç şüphem yok. Bu konuda AK Parti'li hanımlar olarak ev ev, köy köy ve mahalle mahalle dolaşarak iktidarımızın 11 yıllık iktidarı döneminde yaptığı hizmetleri anlatalım. Bu konuda Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın dediği gibi 'Durmak yok yola devam' diyoruz. Millete hizmet etme yolunda durmak yok." diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.