Dolar 34,2714
%0.09
Euro 37,6573
%0.15
Altın 2.910,320
%0.02
Bist-100 9.121,00
%0.99

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Engelli gençlere kırtasiye malzemesi hediye edildi

Engelli gençlere kırtasiye malzemesi hediye edildi

Dünya Engelliler Günü kapsamında Nilüfer Özel Eğitim Okulu’nu ziyaret eden Yunusemre Gençlik Merkezi çalışanları, engelli gençlere ÖSYM’nin yapmış olduğu sınavlardan sonra toplanan kırtasiye malzemeleri ve çeşitli hediyeler verdi.Gençlik...

  • Ege Postası
  • 05.12.2013 - 11:06
Dünya Engelliler Günü kapsamında Nilüfer Özel Eğitim Okulu’nu ziyaret eden Yunusemre Gençlik Merkezi çalışanları, engelli gençlere ÖSYM’nin yapmış olduğu sınavlardan sonra toplanan kırtasiye malzemeleri ve çeşitli hediyeler verdi.

Gençlik Merkezi çalışanları Salih Uzun, Hüseyin Fil, Fatma Arı, Ömer Kaptan, Özge Acar ve Aysun Şahin engelli gençlerin Dünya Engelliler Günü’nü kutladı. Gençlik Merkezi çalışanları, ziyaretten mutlu olan engelli gençlere ÖSYM’nin yapmış olduğu sınavlardan sonra toplanan kırtasiye malzemeleri ve çeşitli hediyeler verdi.

Ziyarette, engellilerin başkalarına muhtaç olmadan toplumsal hayata katılmaları ve daha iyi hayat şartlarına kavuşabilmeleri için hazırlanmakta olan projeleri de anlatan Yunusemre Gençlik Merkezi çalışanları, hazırlanan projelerde yer almasını istedikleri engellilerin taleplerini dinledi. Engelli gençlerle ilgili yapılan çalışmalardan dolayı Yunusemre Gençlik Merkezi’ni tebrik eden Nilüfer Özel Eğitim Okulu öğretmenleri ve engelli gençler de, böyle bir günde hatırlandıkları için memnuniyetlerini dile getirmeyi unutmadı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.