Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Engin'den delegeye kritik mesaj

Engin'den delegeye kritik mesaj

CHP’de önümüzdeki günlerde kongre heyecanının yaşanacağı Ödemiş,Konak ve Çiğli’de sandık başına gidecek delegelere İl Başkanı Ali Engin’den mesaj geldi.Taraf olmayacağının altını çizen Engin,“Seçilecek başkan ve yönetim en az 1-1,5 yıl gibi bir süre görev yapacak.Beraber iş yapma kültürü olan insanlar başkan ve yönetimde olsun.Zamanı olan enerjisi olan heyecanı olan insanlar aday olsun.Delegeler ekip gruplaşma anlayışından ziyade iş yapabilecek arkadaşları seçsinler.Şuanda çok fazla aday gündeme gelebilir.Sayının düşeceğini düşünüyorum "dedi.

  • Ege Postası
  • 23.06.2014 - 12:32
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - CHP İzmir’de Ağustos ayındaki Cumhurbaşkanlığı seçimi için çalışmalar hız kazanırken, parti içinde kongre heyecanı da yaşanacak. Delegelerin imza topladığı Ödemiş ile ilçe yönetimlerinde yaşanan istifalar nedeniyle başkan ve yönetimin düştüğü Çiğli ve  Konak’ta örgüt sandık başına gidecek.
 
Temmuz’un ilk haftasında yaşanacak kongreler öncesi ilçelerde adaylar ve onları destekleyen yapılar netleşmeye başlarken, CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin’den kongre yapılacak üç ilçedeki delegelere mesaj geldi.
 
ENGİN: ZAMANI ENERJİSİ HEYECANI OLSUN
Sürecin tüzükle ilintili devam ettiğini, kayyumun zamanında atandığını ve kongrelerin demokratik bir şekilde yapılacağının altını çizen Engin, “ Değişiklikler partide zarar değil yeni heyecan getirecektir.Yorulanlar oldu. Bir arada çalışamayanlar oldu. Seçilecek başkan ve yönetim en 1-1,5 yıl gibi bir süre görev yapacak.Taraf olmak istemiyorum.  Beraber iş yapma kültürü olan insanlar başkan ve yönetimde olsun. Zamanı olan enerjisi olan heyecanı olan insanlar olsun. Eğitim çok önemli…Bilişim çok önemli…Bu konulardan anlayanların yönetimlerde görev almaları lazım. Delegeler ekip gruplaşma anlayışından  ziyade iş yapabilecek arkadaşları seçsinler.Şuanda çok fazla aday gündeme gelebilir. Sayının düşeceğini düşünüyorum. Parti örgütü kongre zamanı saydığım özelliklere ait insanları ön plana çıkaracaktır”dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.