Dolar 34,1541
%0.05
Euro 38,2818
%0.1
Altın 2.934,480
%0.04
Bist-100 9.735,00
%-0.96

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Engin ve Karataş ilk kez bir araya gelecek!

Engin ve Karataş ilk kez bir araya gelecek!

CHP ve MHP’nin cumhurbaşkanlığı için çatı aday olarak açıkladığı Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu, İzmir’de CHP İl Başkanı Ali Engin ve MHP İl Başkanı Necat Karataş’ı ilk kez bir araya getirecek isim oldu. İl başkanı seçildiği Haziran 2012’den bu yana MHP’den dört kez randevu talep eden ancak olumlu dönüş yapılmayan Engin’in 5. kez randevu talebine bu kez bizzat telefonla dönüş yapan Karataş, Cuma 18:00’e randevu verdi.Görüşmenin içeriği CHP ve MHP’nin çatı aday olarak açıkladığı İhsanoğlu olacak.

  • Ege Postası
  • 02.07.2014 - 16:00
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ – Ege Postası’nın “İzmir siyasetinde bir ilk yaşanacak mı'” haberi sonrası beklenen gelişme yaşandı. Başkan seçildikleri Haziran 2012’den  bu yana birbirlerine nezaket ziyareti dahi yapmayan CHP İl Başkanı Ali Engin ve MHP İl Başkanı Necat Karataş, ilk kez bir araya gelecek. CHP İl Başkanı Engin,  başkan seçildiği Haziran 2012 yılından bu yana MHP İl Başkanlığı’ndan mevkidaşı Karataş’la görüşmek için dört kez randevu talep etmişti. Randevu taleplerine farklı sebeplerle olumlu dönüş yapılmamıştı.MHP ise bu zaman zarfında CHP’den hiç randevu talep etmemişti. Her iki partinin il başkanlıkları arasında yaşanan soğukluk beraberinde “sorun var” iddialarını gündeme getirmişti.

5 KEZ İSTEDİ BU KEZ OLDU!
Hafta başında İhsanoğlu’na destek istemek için siyasi parti turuna çıkan ve DSP, İP ile BBP’yi ziyaret eden Engin’in MHP’yi ziyaret etmemesi iddiaları güçlendirmişti. Cumhurbaşkanlığı seçim sürecinde partisinin büyük uzlaşı sağladığı MHP’nin il başkanıyla bir araya gelmek isteyen Engin,  MHP’den 5. kez randevu talep etti. Engin’in randevu talebine bu kez dönüş yapıldı. MHP İl Başkanı Karataş, telefonla aradığı Engin’e Cuma 18:00’e randevu verdi. 

AKAY'I ZİYARET ETTİ
Engin, geçtiğimiz günlerde istifa eden  AK Parti İl Başkanı Ömer Cİhat Akay'ı iki yıllık zaman zarfında iki  kez ziyaret etmiş iki kez de ağırlamıştı.Engin, AK Parti'nin geçtiğimiz yılki geniş katılımlı iftar organizasyonuna Akay'ın davetiyle iştirak etmişti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.