Dolar 34,1585
%0.07
Euro 38,1984
%-0.12
Altın 2.913,770
%-0.67
Bist-100 9.775,00
%-0.55

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Öncel “adayım” dedi yola çıktı

Öncel “adayım” dedi yola çıktı

CHP Konak’ta 13 Temmuz’daki ilçe kongresi öncesi il eski eğitim sekreteri Mehmet Öncel “Konak’ta sözüm, birlikte çözüm” sloganıyla koltuğa talip olduğunu açıkladı

  • Ege Postası
  • 02.07.2014 - 12:06
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - CHP Konak’ta 13 Temmuz’da yapılacak olağanüstü kongre öncesi resmi adaylık açıklaması yapan ilk isim İl Eski Eğitim Sekreteri Mehmet Öncel oldu. Öncel, partinin ilçe binasında düzenlediği basın toplantısıyla koltuğa talip olduğunu söyledi. Eski ilçe başkanları Aytekin Tunus ve  Nilüfer Akyüz’de toplantıya katılarak Öncel’e destek verdi.  “Konak’ta sözüm, birlikte çözüm” sloganıyla yola çıkan Öncel, daha etkin, güçlü, dayanışmacı, katılımcı, birlik içinde bir Konak İlçe örgütü için hazırladığı çalışma programını delegelere dağıttı.

TÜM ÜYELER SÖZ SAHİBİ OLACAK
 Kongrenin önemini iki kat fazla olduğunu ifade eden Öncel, “ Kongre olağanüstü…Ülkenin içinden geçtiği süreçte olağanüstü…İyi bir yönetim kurulu oluşturmalıyız. 1 yıl kadar bu yönetim görevde kalacak.Cumhuriyetin kazanımlarına sahip çıkacak, laikliği savunacağız. Demokratik özgür toplum için mücadele edeceğiz.  Kadınlara gençlere gereken önemi veren düşünce inanç özgürlüğü olan bir Türkiye için mücadele edeceğiz.  Cumhurbaşkanlığı seçimleri var önümüzde.Bu seçim  gerici baskıcı AKP iktidarına dur deme seçimidir. Adayımıza sonuna kadar destek olacağız.Oluşturacağımız dinamik birlikte hareket eden yönetimle halka kucaklaşıp ilçe örgütü güçlü kılacağız. Tüm üyelerin söz sahibi olduğu önseçimin temel alındığı parti içi mücadele edeceğiz. Eş dost akraba ilişkilerine dayanmadan örgütün taleplerine göre özgür düşünceler ve oylarla böyle bir yönetim oluşacak Bu konuda delegeye güveniyorum” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.