Dolar 34,1564
%0.06
Euro 38,1693
%-0.2
Altın 2.909,990
%-0.8
Bist-100 9.771,00
%-0.6

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ramazan’da da halkıyla bir arada

Ramazan’da da halkıyla bir arada

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Ramazan ayının başlamasıyla birlikte kentin 11 ayrı noktasına kurulan iftar çadırlarını ziyaret ederek halkıyla bir araya geliyor.

  • Ege Postası
  • 02.07.2014 - 11:12
İZMİR-Bayraklı Merkez, Şehit Cesur İlköğretim Okulu, 80.Yıl Metaş İlköğretim Okulu, Gümüşpala İmbat İlköğretim Okulu, Refik Şevket İnce Mahallesi, Mustafa Uygur İlköğretim Okulu, Ümit Boz Tesisleri, Mansuroğlu Attaroğlu İlköğretim Okulu, Yamanlar ve Nafiz Gürman Mahallesi İftar Çadırları ile günde 5 bine yakın vatandaşa iftar yemeği veriliyor.
Başkan Hasan Karabağ’da dün Bayraklı Merkez’de bulunan iftar çadırının ziyaret etti. İftar yemeği sırasına giren vatandaşlarla sohbet eden Karabağ bir süre yemek dağıtımına yardım etti.
“Her yıl olduğu gibi bu yıl da bu kutsal ayda üzerimize düşen görevi yapmak üzere yola çıktık” diyen Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Mansuroğlu Mahallesi’nden Bayraklı Merkezi’ne Cengizhan’dan Yamanlar’a kadar Bayraklı’nın 11 ayrı noktasına iftar çadırı kurduk. Vatandaşlarımızın yoğun ilgisi var. Arkadaşlarımızda canla başla çalışıyorlar. Tüm vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.    

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.