Dolar 34,1564
%0.06
Euro 38,1693
%-0.2
Altın 2.909,990
%-0.8
Bist-100 9.771,00
%-0.6

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İhsanoğlu İzmir'de STK ve muhtarlarla bir araya gelecek!

İhsanoğlu İzmir'de STK ve muhtarlarla bir araya gelecek!

CHP ve MHP’nin cumhurbaşkanlığı için çatı aday olarak açıkladığı Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu, seçim çalışmalarına başlarken, İhsanoğlu’nun İzmir’e geliş tarihi ve katılacağı programda netlik kazandı.

  • Ege Postası
  • 01.07.2014 - 14:18
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - CHP ve MHP’nin cumhurbaşkanlığı için ortak aday olarak belirlediği Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu adaylık için resmi başvurusunu yapıp saha çalışmalarına başladı. Seçim turunu tam gaz sürdüren İhsanoğlu’nun İzmir’e geliş tarihi ve katılacağı programda netlik kazandı.

HAVAGAZI’NDA İFTAR!
İzmir Sivil Toplum Örgütleri Platformu (İSTÖP) Başkanı, CHP Karabağlar Belediye Meclis Üyesi Mehmet Aydoğan’ın girişimleriyle kentteki tüm STK temsilcilerinin yanı sıra muhtarların da katılımıyla Tarihi Havagazı Fabrikası’nda iftar organizasyonu düzenlenmesi planlandı.Etkinlik 15-25 Temmuz tarihleri arasında belirlenecek bir günde gerçekleşecek.  Yaklaşık 2 bin 500 kişinin katılımıyla düzenlenecek yemeğe, çatı aday olarak açıklanan Ekmeleddin İhsanoğlu’da katılacak. İftar programının İhsanoğlu'nun seçim sürecinde İzmir'de katılacağı tek etkinlik olacağı öğrenildi. 

Organizasyonun hazırlıklarıyla  CHP STK’lardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, İzmir Milletvekili  Aytun Çıray ve İl Başkanı Ali Engin’de yakından ilgileniyor.
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.