Dolar 34,2584
%0.05
Euro 37,6028
%-0.07
Altın 2.909,680
%-0.41
Bist-100 9.109,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Eray İşcan: Bana güvendiler ben de elimden geleni yaptım

Eray İşcan: Bana güvendiler ben de elimden geleni yaptım

Galatasaray'ın genç kalecisi Eray İşcan, "Bana güvendiler ben de elimden geleni yaptım" dedi. Şampiyonlar Ligi B Grubu 4. maçında deplasmanda Kopenhag'a 1-0 mağlup oldukları maç sonrası açıklamalarda bulunan Galatasaray'ın genç kalecisi...

  • Ege Postası
  • 06.11.2013 - 02:56
Galatasaray'ın genç kalecisi Eray İşcan, "Bana güvendiler ben de elimden geleni yaptım" dedi.

Şampiyonlar Ligi B Grubu 4. maçında deplasmanda Kopenhag'a 1-0 mağlup oldukları maç sonrası açıklamalarda bulunan Galatasaray'ın genç kalecisi Eray İşcan, "Öncelikle Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk maçımdı. Biraz heyecan vardı ama fazla stres yapmamamı söyledi Mancini ve Taffarel. Bana güvendiler ben de elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Maça gelince de erken gol yedik. Bu biraz moral ve motivasyonumuzu düşürdü. İkinci yarı kendimize geldik ve iyi bir maç oynadığımızı düşünüyorum. Artık önümüzdeki maçlara bakacağız." diye konuştu.

Özgüveni hakkında da bir değerlendirme yapan İşcan, "Tabi oynayarak özgüvenimi kazanacağım ama önümde Muslera gibi bir kaleci var. Ben onlardan bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum. Böyle şans geldikçe kendimi göstermeye çalışıyorum. Gösterdimse ne mutlu bana" ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.