Dolar 34,2365
%-0.02
Euro 37,6311
%-0.02
Altın 2.885,400
%-0.05
Bist-100 9.045,00
%0.15

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Erbaa Belediyesi 85 çocuğu sünnet ettirdi

Erbaa Belediyesi 85 çocuğu sünnet ettirdi

Tokat Erbaa’da 20. Uluslar arası Geleneksel ve Kültürel Erbaa Etkinlikleri kapsamında sünnet şöleni düzenlendi. 85 çocuğun sünnet ettirildiği şölende, çocukların aileleri heyecan ve mutluluğu bir arada yaşadı.Sünnet şölenine Erbaa...

  • Ege Postası
  • 29.06.2013 - 15:06
Tokat Erbaa’da 20. Uluslar arası Geleneksel ve Kültürel Erbaa Etkinlikleri kapsamında sünnet şöleni düzenlendi. 85 çocuğun sünnet ettirildiği şölende, çocukların aileleri heyecan ve mutluluğu bir arada yaşadı.

Sünnet şölenine Erbaa Belediye Başkanı Ahmet Yenihan da katıldı.
Başkan Yenihan bir soru üzerine, "Biz burada dar gelirli hemşehrilerimizin evlatları için Peygamber Efendimiz (sas)'in sünnetini yerine getirmelerine destek oluyoruz. Sizlerin de gördüğü gibi herkes çok mutlu ve heyecanlı. Bu güzellikleri görünce ne kadar doğru bir iş yaptığımızı daha iyi anlıyorum." dedi.

Başkan Yenihan, şöyle devam etti: "Her aile çocuğunun sünnetine nasıl özenirse bizler de bu yavrularımız için o kadar özendik. Çocuklarımızı sünnet elbiseleri ile donattık, onlara bir sünnet konvoyu yaptık, yeni sünnet aracı süsleyerek onları gezdirdik ve çeşitli hediyeler aldık. Bizlere böylesine güzel ve hayırlı işte destek olan tüm Erbaalı hemşehrilerime, Erbaa Devlet Hastanesi Başhekimi'ne, doktorlarımıza, çocuklarımıza hediye getiren esnaf kardeşlerimize çok teşekkür ediyorum.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.