Dolar 34,2243
%-0.06
Euro 37,4695
%-0.45
Altın 2.870,940
%-0.55
Bist-100 9.132,00
%0.97

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Erbaa'nın U-11'leri şampiyon oldu

Erbaa'nın U-11'leri şampiyon oldu

Erbaa Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından bu yıl kurulan U-11 kategorisi futbol takımı, Tokat’ta gerçekleştirilen karşılaşmalarda hiç yenilmeden şampiyon olmayı başardı.Tokat merkez ve ilçelerinden takımların kartıldığı...

  • Ege Postası
  • 28.06.2013 - 14:42
Erbaa Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından bu yıl kurulan U-11 kategorisi futbol takımı, Tokat’ta gerçekleştirilen karşılaşmalarda hiç yenilmeden şampiyon olmayı başardı.

Tokat merkez ve ilçelerinden takımların kartıldığı mücadeleler 4’erli 2 grup halinde yapıldı. Antrenörler Gökhan Keleş ve İshak Can Özen’in çalıştırdığı takım yaptığı karşılaşmalardan ezici üstünlükle ayrıldı.
Final maçını da kazanan Erbaa Gençlik Spor Kulübü şampiyonluk kupasını kaldırırlarken minik futbolcuların aileleri de yalnız bırakmadı.

Kutlama yemeğinde konuşan Erbaa Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Raif Ünal Erbaa Gençlik Hizmetleri ve spor bünyesinde olan Erbaa Gençlik Spor Kulübü'nün bu yıl ilk defa bir araya gelmesine rağmen mükemmel bir performans sergilediğini söyledi. Ünal, “Amacımız Erbaa Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü olarak ilçede bulunan spor kulüplerine altyapı anlamında katkı sağlamak, ileriki yıllarda da Türk futboluna yıldızlar yetiştirmek." dedi. Ünal, böyle bir gururu ve onuru yaşatan tüm futbolculara ve yalnız bırakmayan ailelerine ve kurum çalışanlarına teşekkür etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.