Dolar 34,1843
%0.06
Euro 38,2078
%0.11
Altın 2.921,760
%0.05
Bist-100 9.748,00
%-0.3

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Erdoğan: '300 şehit verdik, teröristlerin kaybı ise...'

Erdoğan: '300 şehit verdik, teröristlerin kaybı ise...'

Cumhurbaşkanı Erdoğan: '300 şehit verdik, teröristlerin kaybı en az 10 katı' Öte yandan isim vermeden Fethullah Gülen'i sert sözlerle eleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Pensilvanya'dan beddualar sallıyor. Hangisi tutuyo? Tutmaz. Samimi, dürüst değilsin bu toplumu bu milleti bu ümmeti parçaladın' dedi.

  • Ege Postası
  • 25.03.2016 - 16:13
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Erdoğan, Yozgat'taki toplu açılış töreninde vatandaşlara sesleniyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasının satır başları şöyle:

"Allah yolunda ölenlere öldürülenlere ölüler demeyin. Teröre yönelik operasyonlarında Yozgat şehadet mertebesine ulaşarak 7'si asker, 3'ü polis, 10 kişiyi şehit verdi. Buradan şehit olan Osman Berkaya kardeşimize rahmet, yakınlarına hemşehrilerine başsağlığı diliyorum. Operasyonlarda ülke genelinde verdiğimiz şehit sayısı 300'ü geçti. Teröristlerin verdiği kayıplar bunun en az 10 katı. Şehidimizin kanını yerde bırakmadık, bırakmayacağız. Milletimiz bayrağımız vatanımız, devletimiz saldırı altındayken, 'haydi yavrum git ya gazi ol ya şehit diyerek' evlatlarını vazifeye gönderen tüm annelerin ellerinden öpüyorum."

FETHULLAH GÜLEN'E SERT TEPKİ
Pensilvanya'dan beddualar sallıyor. Ne oldu, hangisi tutuyo? Tutmaz, tutmaz. Samimi değilsin, dürüst değilsin. Bu toplumu, milleti, ümmeti parçaladın. Bu devletin, milletin içerisinde temenni ederim ki yanlış istikamette gidenler de bu yanlışlarından vazgeçerler. Hala işin hakikatini bilmiyorlar. Bizim, Allah'tan başka ubudiyet görevini yerine getireceğimiz bir güç yoktur. Biz sadece Rabbimize kulluk ederiz, kula kulluk etmeyiz. Bunun böyle bilinmesi lazım."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.