Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Erdoğan: Benim 8 vatandaşım Almanya'da insafsızca öldürüldü

Erdoğan: Benim 8 vatandaşım Almanya'da insafsızca öldürüldü

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Almanya'da devam eden NSU davasına değinerek, "Benim 8 vatandaşım insafsızca öldürüldü. Türkiye’den giden medya mensupları o ülkeye alınmadı. Neden o süreç takip edilmedi'" dedi.Başbakan Recep Tayyip...

  • Ege Postası
  • 07.06.2013 - 16:40
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Almanya'da devam eden NSU davasına değinerek, "Benim 8 vatandaşım insafsızca öldürüldü. Türkiye’den giden medya mensupları o ülkeye alınmadı. Neden o süreç takip edilmedi'" dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AB Konferansı'nda konuşma yaptı. Erdoğan buradaki konuşmasında Almanya'da Türklerin ölümü ile ilgili devam eden yargılamalar hakkında değerlendirmelerde bulunda. 8 kişinin insansızca öldürüldüğünü ifade eden Erdoğan, "Bunları dillendirmeyelim mi ' Ben doğruyu söylemek zorundayım. Biz özgürlüklerin önündeki engelleri kaldırmanın mücadelesini veriyoruz. Ülkemizdeki birçok engellemelere rağmen yargı paketlerini çıkardık. Ülkemdeki gerek Musevi gerek Hıristiyan vatandaşlara ait on yıllardır çözülemeyecek sorunları çözdük. Bunu biz yaptık. Niy? Adalet anlayışımız bunu gerektiriyor." şeklinde konuştu.

Almanya'daki NSU davasına da değinen Erdoğan, "Benim 8 vatandaşım insafsızca öldürüldü. Türkiye’den giden medya mensupları o ülkeye alınmadı. Neden o süreç takip edilmedi'" diye sordu. Erdoğan'ın sözleri alkışlarla kesildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.