Dolar 34,1128
%0.28
Euro 38,0368
%-0.05
Altın 2.867,770
%1.36
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Erdoğan: Gezi'de ortalığı yıkanlar, İzmir Körfezi'ne ses çıkarmıyorlar

Erdoğan: Gezi'de ortalığı yıkanlar, İzmir Körfezi'ne ses çıkarmıyorlar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Gezi'de ortalığı yıkanlar, Boğaz'daki katliama gıkını çıkarmadı. Ya kafalarını kuma gömdüler ya da havaya bakıp ıslık çalıyorlar. İzmir Körfezi'ne ses çıkarmıyorlar" dedi.

  • Ege Postası
  • 07.09.2024 - 18:11
  • Güncelleme: 07.09.2024 - 18:35

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gölcük toplu açılış töreninde açıklamalarda bulundu.

Erdoğan, "Bugün de Kocaeli'ye elimiz boş gelmedik. 3 millet bahçemizi bugün açıyoruz. Tüm Kocaeli halkına hayırlı olsun. İzmit körfezini temizliyoruz. Mavi suları tekrar eski berraklığına kavuşturuyoruz. Kamyonlarımız vızır vızır çamur taşıyor. Haliç'i temizlediğimiz gibi İzmit Körfezi'ni de pırıl pırıl yapacağız. İzmir Körfezi'nin yaşadığı pislik İzmit'te olmayacak.Çevre Bakanlığımız ile birlikte projeyi yürüten büyükşehir belediyemize, sayın başkan ve ekibine kolaylıklar diliyorum." dedi. 

'GIKINI ÇIKARMIYORLAR'

"Gezi olaylarında birkaç ağacın yeri değişti diye ortalığı yıkanlar, İstanbul Boğazı'ndaki katliamla ilgili gıkını çıkarmıyorlar" diyen Erdoğan, "Mangalda kül bırakmayan çevre istismarcılarının hiçbiri ortada yok. Ya kafalarını kuma gömdüler ya da havaya bakıp ıslık çalıyorlar. İzmir Körfezi'ne ses çıkarmıyorlar. İzmir Körfez’indeki içler acısı hali söylemeye gerek dahi duymuyorum. Tam anlamıyla bir boş vermişlik söz konusu. Talana ve çevre felaketine yol veren yöneticiler görevlerini yapmadıkları gibi beceriksizlik, ihmalkârlık adeta paçalarından akıyor. Sorunlara çözüm üretmek yerine suni tartışmalarla skandalların üstünü örtmeye çalışıyorlar. Ne diyelim, Allah millete sabır, bunlara da mahcubiyet hissedecek kadar mesuliyet duygusu versin” dedi.

 

 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.