Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Erdoğan'dan muhalefete “belediyecilik“ konusunda veryansın!

Erdoğan'dan muhalefete “belediyecilik“ konusunda veryansın!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında milletvekilllerine seslendi

  • Ege Postası
  • 13.11.2012 - 14:51
ANKARA-  Başbakan Recep Tayyip Erdoğan grup toplantısına yerel yönetimler yasasında gösterdikleri çaba nedeniyle milletvekillerien teşekkür ederek başladı.

 

Yerel yönetimler konusunda küresel bir başarıya sahip olduklarını dile getiren Erdoğan, "Ak Partili belediyelerin başarısı ortada, CHP'li, MHP'li, BDP'li belediyelerin durumu ortada. Bu kifayetsiz muhterislere rağmen biz hizmet üretmeye devam edeceğiz" dedi.

 

Yurt dışı gezileri nedeniyle 10 Kasım törenlerine katılamadığını belirten Erdoğan grup toplantısında Mustafa Kemal Atatürk'ü bir kez daha andığını söyledi. TİKA tarafından yapılan çalışma sonucu Gazi Mustafa Kemal'in babasının Makedonya'da yaşadığı evin kalıntılarının tespit edildiğini söyleyen Erdoğan evin yeniden inşa edildiğini açıkladı.

Pervari'de düşen helikopterde ölen askerlerin siyasi propaganda malzemesi haline getirildiğini iddia eden Erdoğan, "Yere düşen her şehidi fırsatçılık içinde siyasi malzeme yapmak isteyen siyasi çevreler var" dedi.

 

Suriye sınırında yaşanan çatışmalara dikkat çeken Başbakan Erdoğan," Kimse bizim sabrımızı test etmeye kalmasın" dedi. Suriye muhalefetinin daha iyi yapılanmaya başladığını söyleyen Erdoğan Esed'in çekilmesi isteğini tekrarladı.

 

Cezaevlerinde süren açlık grevlerinin can üzerinden devlete yöneklik bir şantaj olduğunu ifade eden Erdoğan, "Kandile laf söyleyemenler, eylemcilere çağrı yapamaaynlar yine hükümete laf söylüyor. Eylemde öne sürülen taleplerin bir kısmı zaten hükümetimiz tarafından atılan adımlarla yapılmıştır. Şimdi onları sanki eylemcilerin talebi ile yapılmış gibi göstermeye çalışıyorlar" dedi.

 

Eleştirilerini BDP'ye yönelten Erdoğan, "BDP'ye yazıklar olsun. Hiç bir zaman çözümün tarafı olmadılar. Bunlar idare eden deği, idare edilendir. BDP'nin herhangi bir iradesi yoktur" diye konuştu. Açlık grevlerinin kaos yaratmak için uygulandığını öne süren Erdoğan, 12 Eylül öncesinde ve 28 Şubat öncesinde kaos yaratmak amacıyla açlık grevleri yapıldığını söyledi.

 

Medyanın açlık grevlerini gündeme taşımasını da eleştiren Erdoğan "Siz ne zaman terör örgütü sevdalısı oldunuz" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.