Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Erdoğan'ın 'İnce' kızgınlığı

Erdoğan'ın 'İnce' kızgınlığı

Başbakan Erdoğan, teşekkür konuşması sonrası CHP sıralarına geldi....

  • Ege Postası
  • 21.12.2012 - 03:09
GERÇEK GÜNDEM -Başbakan Erdoğan, kabul edilen 2013 bütçesi hakkında TBMM'de teşekkür konuşması yaptı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 2013 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Tasarısı'nın TBMM'de kabul edilmesinin ardından yaptığı teşekkür konuşmasında, ''2013'de ülkemizi hep birlikte istikrarla güvenle, kardeşlik ve dayanışmayla büyütmeye devam edeceğiz'' dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ''Bütçenin açılış konuşmaları esnasında İstanbul Menkul Kıymetler Borsamız, 76 bin 954 puanla tarihinin en yüksek seviyesine ulaşmış, yeni bir rekor kaydetmişti. Bütçe kapanış müzakereleri esnasında da Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankamızın altın dahil döviz rezervlerinin 120 milyar 586 milyon dolarla bir başka tarihi rekor kaydettiğini müjdelemek istiyorum'' dedi.

Bütçe onaylandıktan sonra yaptığı teşekkür konuşmasının ardından Erdoğan, muhalefet vekilleri ile tokalaştı. 

MDP ve BDP grup başkanvekilleri ile tokalaşan Başbakan Erdoğan, CHP’den Muharrem İnce ve Emine Ülker Tarhan ile tokalaşmadı.

İnce, oylamadan önce söz olarak AKP hükümetini eleştirmişti. Muharrem İnce konuşmadan önce de Başbakan Erdoğan dışarı çıkmıştı.



İnce, Erdoğan'ın elini sıkmaması hakkında Twitter'dan "Başbakan CHP sıralarına geldi, bu ülkenin Başbakanıdır diye ayağa kalktım ama o elimi sıkmadı. Böyle olacağını bilseydim ayağa kalkmazdım. Başbakan'ın elimi sıkmamasına üzülmüyorum, demek ki konuşmam adresini bulmuş. Bundan onur duyuyorum." açıklamasını yaptı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.