Dolar 34,1554
%0.14
Euro 38,0681
%-0.26
Altın 2.922,060
%0.26
Bist-100 9.891,00
%-1.38

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Erenler ilçesindeki camileri belediye ekipleri temizledi

Erenler ilçesindeki camileri belediye ekipleri temizledi

Sakarya’nın Erenler Belediyesi, Ramazan ayı dolayısıyla ilçe merkezi ve köylerdeki 29 camide kapsamlı temizlik çalışması yaptı. Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, camilerin içini ve dışını pırıl pırıl hale getirdi,...

  • Ege Postası
  • 18.07.2013 - 16:43
Sakarya’nın Erenler Belediyesi, Ramazan ayı dolayısıyla ilçe merkezi ve köylerdeki 29 camide kapsamlı temizlik çalışması yaptı.

Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, camilerin içini ve dışını pırıl pırıl hale getirdi, avlu ve tuvaletler köpüklü suyla yıkandı. Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, yaptığı açıklamada, vatandaşların ibadetlerini daha temiz bir ortamda yerine getirebilmeleri için camileri baştan sona temizlediklerini söyledi. Ramazan ayından önce de camilere bakım yapıldığını vurgulayan Öztürk, “Amacımız, temiz olan camilerimizi daha da temiz hale getirerek, halkımızın daha rahat ve daha hijyenik bir ortamda ibadet yapmalarını sağlamaktır. Tüm camilerimizin genel temizliğini tamamlayarak Ramazan Bayramı temizliğini de böylelikle yapmış olduk.” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.