Dolar 34,1176
%-0.04
Euro 38,0824
%0.16
Altın 2.913,860
%-0.02
Bist-100 9.891,00
%-1.38

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Hem Kur'an öğreniyor hem eğleniyorlar

Hem Kur'an öğreniyor hem eğleniyorlar

Diyanet-Sen Orhangazi Temsilcisi ve Örnekköy Camii İmam Hatibi Ömer Şahinoğlu, Diyanet’in ‘Gel Bu yaz Kuranı Gönlüne Yaz’ sloganı ile başlattığı ve yoğun taleplerden dolayı ilçe müftülüğünün camii, Kur'an kursu ve okullarda başlattığı...

  • Ege Postası
  • 18.07.2013 - 16:16
Diyanet-Sen Orhangazi Temsilcisi ve Örnekköy Camii İmam Hatibi Ömer Şahinoğlu, Diyanet’in ‘Gel Bu yaz Kuranı Gönlüne Yaz’ sloganı ile başlattığı ve yoğun taleplerden dolayı ilçe müftülüğünün camii, Kur'an kursu ve okullarda başlattığı kurslarının yoğun ilgi gördüğünü söyledi.

    Şahinoğlu, Diyanet İşleri Başkanlığı’nın imam hatip ve Kuran kursu öğreticilerine çocukların gönüllerini kazanarak, onların camii ve cemaati seven bireyler olarak yetiştirilmesini sağladığını kaydetti. Çocukları çeşitli aktivitelerle camilere çekmek, onlara camii cemaat ve vatan sevgisi aşılamayı hedeflediklerini belirten Şahinoğlu, “Hemşerilerimizden camiamız olarak isteğimiz bu konuda çok hassas ve dikkatli olmanızdır. Camilere gelen çocuklarımıza kızmayalım yaramazlık yapsalar da onları azarlamayalım, onlar bizim yavrularımız. Unutmayalım ki dışarıda onları bekleyen çok kurtlar var, çocuklarımızı onların kucaklarına itmeyelim. Bir sanatçının ölürken söylediği ‘Yedi yaşında camiden kovuldum bir daha dönmem 70 senemi aldı’ sözü hiç aklımdan çıkmıyor. Lütfen biraz daha dikkatli ve sabırlı olalım.” dedi.

    Camiye gelen çocuklar zıpzıpta eğlendi Örnekköy Camii’nde açılan kuran kursuna katılan çocuklar için muhtarlık ve cami yönetimi işbirliğinde bir sürpriz hazırlandı. Çocuklar kurs sonunda zıpzıpta bol bol eğlendi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.