Dolar 34,2649
%0.07
Euro 37,6455
%0.12
Altın 2.907,650
%-0.07
Bist-100 9.032,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Erkan Zengin Portekiz'le eşleşmelerine sevindi

Erkan Zengin Portekiz'le eşleşmelerine sevindi

2014 Dünya Kupası'nın Avrupa kıtası play-off kurasında, Portekiz'le eşleşen İsveç'te moraller bozulsa da Türk asıllı futbolcu Erkan Zengin Brezilya'ya gideceklerinden emin.Kuradan önce başta teknik direktör Erik Hamrén ve birçok futbolcunun...

  • Ege Postası
  • 22.10.2013 - 09:47
2014 Dünya Kupası'nın Avrupa kıtası play-off kurasında, Portekiz'le eşleşen İsveç'te moraller bozulsa da Türk asıllı futbolcu Erkan Zengin Brezilya'ya gideceklerinden emin.

Kuradan önce başta teknik direktör Erik Hamrén ve birçok futbolcunun Yunanistan'ı istediği ve Portekiz'le karşılaşmak istemediğini yazan Aftonbladet gazetesi, kuraya sadece Eskişehirli futbolcu Erkan Zengin'in sevindiğini yazdı.

Aftonbladet gazetesine kısa bir değerlendirme yapan Zengin, Gençlerbirliği'nde oynayan Jimmy Durmaz'ın tek başına Portekiz'i yenebileceği şakasını yaptıktan sonra, "Beklediğim harika bir kura, ben Hırvatistan takımından çekiniyordum. Bizim fizik ve mücadele gücümüz Portekiz'den daha iyi. Fizik gücü yüksek takımlar, teknik oynayan takımların daima başının belası." şeklinde konuştu.

Portekiz'in mutlak favori olduğunu belirten İsveç Milli Takımı'nın dünyaca ünlü yıldızı Zlatan İbrahimoviç ise her iki maçında final havasında geçeceğini söyledi. Cristiano Ronaldo için "Çok klas bir futbolcu ve formunun zirvesinde." diyen İbrahimoviç, hata yapanın eleneceğini kaydetti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.