Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Erzincan Müftüsü İşleyen Afyon'a atandı

Erzincan Müftüsü İşleyen Afyon'a atandı

Uzun bir süredir vekaletle yürütülen Afyonkarahisar Müftülüğü'ne Erzincan Müftüsü Burhan İşliyen atandı.        Vali İrfan Balkanlıoğlu, atamasının ardından Afyonkarahisar’ı görmek ve ataması...

  • Ege Postası
  • 13.07.2013 - 16:36
Uzun bir süredir vekaletle yürütülen Afyonkarahisar Müftülüğü'ne Erzincan Müftüsü Burhan İşliyen atandı.

        Vali İrfan Balkanlıoğlu, atamasının ardından Afyonkarahisar’ı görmek ve ataması ile ilgili hazırlıklar yapmak üzere ile gelen İşliyen’i makamında kabul etti. Balkanlıoğlu, Burhan İşliyen’in Afyonkarahisar’a gelmesinden ve kendisine yaptığı nezaket ziyaretinden dolayı memnun olduğunu söyledi.

        Balkanlıoğlu, "Afyonkarahisar’ın sahip olduğu bütün maddi ve manevi güzellikleri gören herkes Afyonkarahisar’da olmanın haklı sevincini yaşıyor. İnanıyorum ki yeni müftümüzde Afyonkarahisar’ı çok beğenecek ve Afyonkarahisarlı hemşehrilerimizi tanıdıkça da kendisini memleketinde gibi hissedecektir." dedi.
Balkanlıoğlu, Müftü İşliyen’e yeni görevinde başarılar diledi.

        Müftü Burhan İşleyen de Afyonkarahisar’a gelmenin kendisi için anlamlı olduğunu ifade etti. İşliyen, "Afyonkarahisar bir çok din alimlerinin yetişmesine beşiklik etmiş ve binlerce şehidi toprağında barındıran bir ilimizdir. Böyle güzel bir ilde görev yapacak olmak beni çok mutlu ediyor. Allah nasip ederse Ramazan Bayramı'ndan sonra da inşallah görevime başlayacağım." dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.