Dolar 34,2549
%0.04
Euro 37,6477
%0.13
Altın 2.911,650
%0.07
Bist-100 9.032,00
%-0.85

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Erzurum MÜSİAD, Almanya ve Avusturya'ya çıkarma yapacak

Erzurum MÜSİAD, Almanya ve Avusturya'ya çıkarma yapacak

Müstakil ve Sanayici İşadamları Derneği (MÜSİAD) Erzurum Şubesi 20 kişilik bir heyette, Avusturya ve Almanya’daki kayak merkezleri ve kış sporları malzemesi üreten tesislerde incelemelerde bulunacak. MÜSİAD Erzurum Şubesi Başkanı Dr. Hüseyin...

  • Ege Postası
  • 16.04.2013 - 18:06
Müstakil ve Sanayici İşadamları Derneği (MÜSİAD) Erzurum Şubesi 20 kişilik bir heyette, Avusturya ve Almanya’daki kayak merkezleri ve kış sporları malzemesi üreten tesislerde incelemelerde bulunacak.

MÜSİAD Erzurum Şubesi Başkanı Dr. Hüseyin Bezmez başkanlığında 20 kişilik MÜSİAD grubu, çarşamba günü Avusturya’ya gidiyor. Gezi dört gün sürecek. İlk olarak Avusturya’nın Viyana kentine gidecek MÜSİAD heyeti, kayak merkezleri ile kayak malzemeleri üretim tesislerini gezecek. Buradan Almanya’ya geçecek MÜSİAD heyeti, çeşitli iş sektörleri tarafından organize edilen fuarlarına katılıp karşılıklı ikili görüşmeler yapacak.

MÜSİAD Şube Başkanı Dr. Hüseyin Bekmez, Avusturya'nın dünyanın sayılı kayak merkezlerinden birisi olduğunu belirterek, "Bilindiği gibi Avusturya dünyanın önde gelen kayak merkezlerine sahip. Erzurum’da Avrupa’nın sayılı kış sporları merkezlerinden birisi. Her yıl milyonlarca dolarlık kış sporları malzeme şehrimize getiriliyor. Almanya ve Avusturya'daki gerek kayak üretimi gerekse kış sporları malzemesi üreten tesisleri gezip incelemek istiyoruz. Erzurum’a bu tesislerden kazandırmanın yollarını arayacağız. 4 gün sürecek olan bu gezimizle hem iş adamlarımınız yeni sektörlerle tanışmasını sağlamak hem de alanlarındaki son gelişmeleri yakından takip etmelerini amaçlıyoruz.” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.