Dolar 34,1365
%0.11
Euro 37,9778
%-0.3
Altın 2.882,960
%0.28
Bist-100 9.888,00
%-0.13

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Erzurum'da enişte cinayeti

Erzurum'da enişte cinayeti

Erzurum merkez Yakutiye ilçesinde tartıştığı kayın biraderi tarafından tabancayla vurulan Uğur Ö. ağır yaralı olarak kaldırıldığı Atatürk Üniversitesi Yakutiye Araştırma Hastanesi'nde vefat etti.        İstasyon...

  • Ege Postası
  • 16.08.2013 - 12:22
Erzurum merkez Yakutiye ilçesinde tartıştığı kayın biraderi tarafından tabancayla vurulan Uğur Ö. ağır yaralı olarak kaldırıldığı Atatürk Üniversitesi Yakutiye Araştırma Hastanesi'nde vefat etti.
    
    İstasyon Mahallesi'nde dün öğle saatlerinde Muharrem Ö. ile eniştesi Uğur Ö. arasında nedeni henüz belli olmayan bir konudan dolayısı tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Muharrem Ö. üzerinde taşıdığı silahla eniştesine kurşun yağdırdıktan sonra olay yerinden kaçmıştı. Ağır yaralanan Uğur Ö., olay yerine çağrılan 112 Acil Sağlık Yardım ekipleri tarafından Yakutiye Araştırma Hastanesi'ne kaldırılmıştı. Uğur Ö., burada yoğun bakıma alınmış. Uğur Ö. yapılan tıbbı müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

    Saldırgan Muharrem Ö. ise olay yerinden kaçarken suç aleti tabanca ile birlikte gözaltına alınıp sevk edildiği nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.