Dolar 34,1104
%-0.07
Euro 37,9512
%0.1
Altın 2.884,410
%0.33
Bist-100 9.888,00
%-0.13

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü'nden engellilere duyarlı yardım

Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü'nden engellilere duyarlı yardım

Çevre ve Şehircilik Erzurum İl Müdürlüğü çalışanları ortopedik engellilere 13 tane tekerlekli sandalye hediye etti. Kurum çalışanları, engelli ve yakınlarının rencide edilmemesi için tekerlekli sandalyeleri adrese teslim etti.     Çevre...

  • Ege Postası
  • 16.08.2013 - 11:41
Çevre ve Şehircilik Erzurum İl Müdürlüğü çalışanları ortopedik engellilere 13 tane tekerlekli sandalye hediye etti. Kurum çalışanları, engelli ve yakınlarının rencide edilmemesi için tekerlekli sandalyeleri adrese teslim etti.

    Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü çalışanları anlamlı bir yardıma imza attı. İl Müdürü Rasim Buluç'un girişimleriyle kurum çalışanları gönüllülük esasıyla ortopedik engelliler için tekerlekli sandalye kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında toplanan para ile 13 adet tekerlekli sandalye alındı. Geçen haziran ve temmuz aylarında da kurum çalışanları aynı kampanya ile 15 engelliye tekerlekli sandalye hediye etmişti.

Mavi kapak toplamakla başlattıkları kampanyanın hızla kurum çalışanları arasında benimsenmesinin sevincini yaşadıklarını ifade eden Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Rasim Buluç, sosyal sorumluluk gereği çalışan memur ve işçilerin gönüllü olarak tekerlekli sandalye kampanyasına katıldıklarını dile getirdi. Buluç, "Engelli bir kardeşimizin duasını almak. Bir vatandaşımızın derdine çare olmak bizler için en büyük sevinç kaynağı. Kurum çalışanları olarak imkanlar ölçüsünde tekerlekli sandalye yardımlarımız devam edecek. Yardım törenlerinde engelli kardeşlerimizin rencide edilmemesi için, tekerlekli sandalyeler kurum araçları ile adreslere teslim edilecek." diye konuştu. Buluç, Türkiye Sakatlar Derneği ve Valilik'ten temin ettikleri ve acil ihtiyacı olan engellilere tekerlekli sandalye dağıttıklarını da sözlerine ekledi.

    BULUÇ, BİNGÖL'E ATANDI

    Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü görevini yaklaşık 2 yıldır sürdüren Rasim Buluç'un tayini Bingöl'e çıktı. Buluç'un yerine ise Batman Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Fikrek Onhan atandı. Buluç, yeni görevine başlamak üzere yarın (cumartesi) Erzurum'dan ayrılacak. Onhan'ın ise pazartesi günü gelerek görevine başlaması bekleniyor. Erzurum'da görev yapmaktan mutluluk duyduğunu dile getiren Buluç, "Erzurum'dan bir buçuk yıldan fazla görev yaptık. Büyüklerimizin taktiri ile Bingöl'e atandık. Erzurum'dan güzel duygularla ayrılıyorum." şeklinde konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.