Dolar 34,1491
%0.04
Euro 37,9720
%0.15
Altın 2.885,210
%-0.01
Bist-100 9.888,00
%-0.13

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çatı yangınında mahsur kalan 3 itfaiye eri yaralandı

Çatı yangınında mahsur kalan 3 itfaiye eri yaralandı

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde 5 katlı bir apartmanın çatı katında çıkan yangına müdahale eden üç itfaiye eri, alevlerin bir anda büyümesiyle yaralandı.         Fatih Sultan Mehmet Bulvarı Sümer Sokak'ta...

  • Ege Postası
  • 16.08.2013 - 11:08
Bursa'nın Nilüfer ilçesinde 5 katlı bir apartmanın çatı katında çıkan yangına müdahale eden üç itfaiye eri, alevlerin bir anda büyümesiyle yaralandı.

        Fatih Sultan Mehmet Bulvarı Sümer Sokak'ta bir apartmanın beşinci katında izolasyon sisteminden çıktığı belirtilen yangın, bir anda büyüdü. Olay yerine gelen Bursa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri, yangına müdahale etti. Bursa Emniyet Müdürlüğü ekipleri de bina çevresinde geniş güvenlik önlemleri aldı. Merdivenli araçla çatı katına çıkan 3 itfaiye eri, rüzgarın ters esmesi ile bir anda alevlerin arasında kaldı. İtfaiye erleri kollarından ve çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralanan itfaiye erleri, 112 Acil Servis ambulansı görevlilerinin müdahalesinin ardından görevlerine devam etti.

        Yaralı itfaiye erlerinden İbrahim Karadeniz, "Çatı katında yangına müdahale ederken alev topu üzerimize geldi. Sadece ellerimizde yanık var, başka bir şey yok" diye konuştu.
        
        Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.