Dolar 34,1491
%0.04
Euro 37,9720
%0.15
Altın 2.885,210
%-0.01
Bist-100 9.888,00
%-0.13

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
'Devletin gizli kanallarıyla seni temize çıkaracağız' diyerek dolandırdılar

'Devletin gizli kanallarıyla seni temize çıkaracağız' diyerek dolandırdılar

Emniyet Genel Müdürlüğü ve GSM firmalarının SMS’li uyarılarına rağmen kendilerini kamu görevlisi olarak tanıtan telefon dolandırıcıları, vatandaşları mağdur etmeye devam ediyor.         Bursa’da,...

  • Ege Postası
  • 16.08.2013 - 11:01
Emniyet Genel Müdürlüğü ve GSM firmalarının SMS’li uyarılarına rağmen kendilerini kamu görevlisi olarak tanıtan telefon dolandırıcıları, vatandaşları mağdur etmeye devam ediyor.

        Bursa’da, "TC numarandan terör örgütü PKK’ya para aktarılıyor, devletin gizli kanallarından seni temize çıkaracağız." diyen dolandırıcıya inanan bir kişi, 22 bin 217 lirayı verilen hesaba yatırdı. Osmangazi ilçesi Tuz Pazarı’nda meydana gelen olayda, S.Ö. isimli kişiyi telefonla arayan henüz kimliği belirlenemeyen telefon dolandırıcısı, "TC numarandan terör örgütü PKK’ya para aktarılıyor. Son olarak 5 bin 200 TL aktarıldı. Devletin gizli kanallarıyla dosyanı temize çıkaracağız." dedi.

        Bunun üzerine paniğe kapılan S.Ö., altınlarını bozdurdu. Toplam 22 bin 217 TL parayı kartsız işlemle dolandırıcının verdiği hesaba yatıran S.Ö., bir süre sonra dolandırıldığını anlayınca Bursa Emniyet Müdürlüğü Çarşı Polis Merkezi’ne müracaat etti.

        Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.