Dolar 34,2538
%0.09
Euro 37,6216
%0.39
Altın 2.877,200
%0.26
Bist-100 9.132,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Erzurum polisi silah tacirlerine darbe vurdu

Erzurum polisi silah tacirlerine darbe vurdu

Erzurum Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri, il merkezi Çat, Köprüköy, Pasinler ve Tekman ilçelerinde silah ve mühimmat ticareti yapan 11 kişilik suç örgütünü çökertti. KOM...

  • Ege Postası
  • 27.05.2013 - 17:23
Erzurum Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri, il merkezi Çat, Köprüköy, Pasinler ve Tekman ilçelerinde silah ve mühimmat ticareti yapan 11 kişilik suç örgütünü çökertti.

KOM ekipleri, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, suç örgütüne yönelik 4 ay süreli teknik takip başlattı. Delillerin olgunlaşması sonrasında KOM ekipleri, O-2 kodlu eş zamanlı operasyonlarla 22 farklı adrese operasyon gerçekleştirdi. Operasyonlarda, örgüt lideri olduğu iddiasıyla M.Ç. başta olmak üzere M.E., Ş.C., D.K., M.A.D., A.T., H.A., B.Ö., M.Ö., E.T. ve H.A. kod isimli zanlılar yakalandı. Zanlıların, genelde Karadeniz Bölgesi el yapımı ruhsatsız silahları temin etmek suretiyle silah ve mühimmat satıcılığı yaptıkları ya da kurusıkıdan çevrilme ruhsatsız silahları pazarladıkları iddia edildi.

Şüphelilerin, müşteri temini için birbirlerine aracılık ederek, toplu halde silah ve mühimmat ticareti yaptıkları da belirtildi. Zanlılar, emniyetteki sorgularının ardından, geniş güvenlik önlemleri altında adli makamlara sevk edildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.