
Eski Bakan Mehmet Aydın: Siyasetin pratiğinde yokum
DEVLET eski Bakanı Prof. Dr. Mehmet Aydın, Ankara Bilkent Üniversitesi'nde ders veriyor, aynı anda üç kitap yazıyor. Aktif siyasete bir daha dönmeyeceğini söyleyen Prof. Dr. Aydın, "Pratik siyasetin içinde yokum ama akademik siyasetin içindeyim. Bundan sonra da siyasete girmeyi düşünmüyorum. Ömrümün geri kalanı yazmaya ancak yeter" dedi.
- Ege Postası
- 01.04.2013 - 13:18
'İslam Felsefesi' denildiğinde Türkiye'de akla gelen ilk isimlerden olan Prof. Dr. Aydın, 'Ahlaktan Siyasete', 'Kültürden Siyasete' ve 'Dinden Siyasete' adlı üç kitabı aynı anda yazmaya başladı, bunları 3 yılda tamamlayacağını söyledi.
2011 yılından sonra İzmir'e sadece yazın iki ay kalmak için gelen 70 yaşındaki Prof. Dr. Aydın, aktif siyasete girmeyeceğini belirterek, "Pratik siyasetin içinde yokum ama akademik siyasetin içindeyim. Bundan sonra da siyasete girmeyi düşünmüyorum. Ömrümün geri kalanı yazmaya ancak yeter" dedi. (Elif Demirci/DHA)
Yorum Yazın