Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Eski manken Bodrum'daki evini gökkuşağı renklerine boyadı

Eski manken Bodrum'daki evini gökkuşağı renklerine boyadı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaşayan manken Bilun Dohmen, renkli merdiven boyama akımından yola çıkarak Gündoğan beldesinde bulunan taş evini komple gökkuşağı renklerine boyadı.Türkiye’nin birçok il ve ilçesinde başlayan merdiven boyama...

  • Ege Postası
  • 09.09.2013 - 11:46
Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaşayan manken Bilun Dohmen, renkli merdiven boyama akımından yola çıkarak Gündoğan beldesinde bulunan taş evini komple gökkuşağı renklerine boyadı.

Türkiye’nin birçok il ve ilçesinde başlayan merdiven boyama eylemine Bodrum’da yaşayan eski mankenlerden Bilun Dohmen komple evini boyayarak katıldı. Geçtiğimiz günlerde evi komşusu tarafından soyulan Dohmen, 6 arkadaşı ile birlikte evini komple gökkuşağından oluşan renklere boyadı. Bir günlük çalışma sonucunda taş evini kırmızı, sarı, mavi, yeşil, mor, ve turuncu renge boyayan Dohmen, yaşadığı talihsiz olayın ardından böyle bir şey yaparak hayatına renk katmak istediğini belirtti. İlk olarak evin merdivenlerini boyayan Dohmen ve altı bayan arkadaşı daha sonra evin dış cephesini komple rengarenk boyadı. Beyaz evleri ile meşhur olan Bodrum’da rengarenk boyanan ev aynı zamanda ilk olma özelliğini de taşıyor.

Bilun Dohmen ilk olarak Cihangir’e destek vermek amacıyla merdivenleri ve taş evi komple boyadıklarını belirterek şunları söyledi: Hırsızlık olayından sonra kendimi çok kötü hissettim. Sağolsun arkadaşlarım o olaydan sonra beni yalnız bırakmadılar. Bir gün arkadaşlarımla oturup dedik ki hem İstanbul Cihangir’e desteğimiz olsun merdivenleri boyayalım, hemde burada oturup eğlenelim, cafe yapalım rengarenk olsun dedik. Daha sonra karar verdik ve hepimiz renkleri bölüşerek bir günde evi boyadık. Sağolsun arkadaşlarım hepsi Bodrum’lu.” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.