Dolar 34,2271
%0.06
Euro 37,9233
%0.39
Altın 2.921,960
%-0.26
Bist-100 9.236,00
%-1.23

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Esnaf kongresinde Hünü'ye güven

Esnaf kongresinde Hünü'ye güven

İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birliği Başkanı Salahaddin Hünü, birliğin 45. olağan genel kurulunda güven tazeledi.

  • Ege Postası
  • 20.02.2016 - 13:34
İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birliği'nin Olağan Genel Kurulu'nda Başkan Selahattin Hünü yeniden seçildi. 

Birlik Toplantı Salonun da yapılan genel kurula Birliğe bağlı 50 Kredi ve Kefalet Kooperatifinden 150 delege katıldı. Genel kurulda konuşan TESKOMB Genel Başkan Vekili ve İzmir Birliği Başkanı Salahaddin Hünü, en uygun faizle esnafa kredi verdiklerini söyledi. Geleneksel, kültürel, sanatsal değeri olan kaybolmaya yüz tutan meslek kollarında faaliyet gösteren ve "Esnaf Vergi Muafiyeti Belgesi" sahibi esnaf ve sanatkarlara kullanılacakları kredilerden faiz alınmayacağını hatırlatan Hünü, "esnaf ve sanatkarlarımız '0' faizle kredi kullanacaklar. Kredi ve Kefalet Kooperatiflerimize başvuran, Esnaf ve Sanatkarlarımız, 5 yıla kadar vadeli, faizsiz krediden yararlanma koşulları ile ilgili bilgi alabilirler" dedi.

Birlik Başkanı Salahaddin Hünü, hükümetin esnafın yanında olduğunu söyledi, "Beklentilerimizden daha fazlasını verdiler. Huzurlarınızda hükümetimize bir kez daha teşekkür ediyorum" dedi.


Tek liste ile gidilen seçimlerde, Birlik Başkanı Salahaddin Hünü oy birliği ile güven tazeledi. Dört yıl için seçilen, İzmir Birliği'nin Yönetim Kurulu, Salahaddin Hünü, Ahmet Koreli, Zeki Özgüler, Hasan Kırmacı, Vahdettin Akdeniz, A. Rüştü Çelikgil, Melih Çakırca, Latif Pazarcı, Mehmet Argun, Turgut Usluca, Erdoğan Nazcan, Denetim Kurulu ise Temel Küçük, Salih Zeki Koç, Sabri Kurt'tan oluştu. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.