Dolar 34,2716
%0.31
Euro 37,5011
%-0.06
Altın 2.928,490
%1.36
Bist-100 8.876,00
%-0.98

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Esnaf ve sanatkarlar da dershanelerin kapatılmasına karşı

Esnaf ve sanatkarlar da dershanelerin kapatılmasına karşı

190 bin aktif üyesiyle Türkiye'nin en büyük esnaf ve sanatkarlar odaları arasında yer alan İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İESOB) Başkanı Zekeriya Mutlu, dershanelerin kapatılmasına kesinlikle karşı olduklarını söyledi. Dershanelerin,...

  • Ege Postası
  • 19.11.2013 - 10:43
190 bin aktif üyesiyle Türkiye'nin en büyük esnaf ve sanatkarlar odaları arasında yer alan İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İESOB) Başkanı Zekeriya Mutlu, dershanelerin kapatılmasına kesinlikle karşı olduklarını söyledi. Dershanelerin, hem maddi durumu iyi olmayan ailelerin çocukları arasında fırsat eşitliği sağladığını hem de binlerce kişinin iş ve aş kapısı olduğunu söyledi.

Dershanelerin aynı zamanda birer işletme ve ticarethane olduğunu vurgulayan Mutlu, “Ayrıca eğitimde sosyal adaleti de sağlamaktadır. Zengin ve fakir ailelerin çocukları arasında fırsat eşitliği oluşturmaktadırlar. Dershanelerin kapatılmasına, binlerce kişinin gelirinde azalmaya neden olabilecek, eğitimde fırsat eşitliğini zedeleyecek girişimlere karşıyım.” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.