Dolar 34,1900
%0.03
Euro 38,1020
%0.02
Altın 2.907,010
%0.38
Bist-100 9.666,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ethem Sarısülük davasında arbede çıktı

Ethem Sarısülük davasında arbede çıktı

Ankara’da Gezi Parkı eylemine destek gösterileri sırasında hayatını kaybeden Ethem Sarısülük davasının ilk duruşması başladı. Adliye önünde davayı takip etmek için gelen grup üyelerine tepki gösteren bir kişi ile göstericiler arasında...

  • Ege Postası
  • 23.09.2013 - 10:16
Ankara’da Gezi Parkı eylemine destek gösterileri sırasında hayatını kaybeden Ethem Sarısülük davasının ilk duruşması başladı. Adliye önünde davayı takip etmek için gelen grup üyelerine tepki gösteren bir kişi ile göstericiler arasında kısa süreli gerginlik yaşandı.

Sarısülük’ün ailesi, 6. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davanın duruşmasına katılırken, çeşitli sivil toplum kuruluşları adliye önünde toplandı. Sloganlar atan grup üyeleri Adliye C kapı önüne yürüdü. Dava nedeniyle Çevik Kuvvet ekipleri bina önünde yoğun güvenlik önlemleri aldı.

Adliye önünde slogan atan gruba bir kişi tepki gösterdi. Grup üyeleri şahsın üzerine yürüdü. Araya giren polis ekipleri şahsı adliye binasına sokarken, grup üyeleri de içeri girmek istedi. Polis, şahsı grubun olduğu yerden uzaklaştırdı. Grubun adliye bahçesindeki bekleyişi sürüyor.


Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.