Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Etimesgut’ta asfalt çalışmaları sürüyor

Etimesgut’ta asfalt çalışmaları sürüyor

Ankara Etimesgut Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Eryaman Mahallesi'nde asfalt çalışması başlattı. Çalışmalara 20 personel, 2 finisher, 3 silindir 10 kamyon ve kamyonet, 2 temizlik aracı katılıyor. Etimesgut Belediyesi geçen...

  • Ege Postası
  • 04.07.2013 - 13:10
Ankara Etimesgut Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Eryaman Mahallesi'nde asfalt çalışması başlattı. Çalışmalara 20 personel, 2 finisher, 3 silindir 10 kamyon ve kamyonet, 2 temizlik aracı katılıyor. Etimesgut Belediyesi geçen yıl Eryaman’da kaldırım yenileme çalışması gerçekleştirmiş, beton kaldırımların yerine 3 boyutlu renkli bordürler döşemişti.
Belediye Başkanı Enver Demirel, yapılan çalışmalara ilişkin bilgi verdi. İlçedeki asfalt ve kaldırım eksiklerini belirleyerek bir çalışma programı oluşturduklarını kaydeden Demirel, “Merkez mahallerimizle birlikte Elvankent ve Eryaman bölgelerimizde yoğun çalışma yürütüyoruz. Yollarımızı, kaldırımlarımızı yeniliyoruz. İlçemiz sürekli büyüyen, göç alan metropollerin başında geliyor. Elbette ki bütün sokaklarımızı bir anda asfaltlamamız mümkün olmuyor; bir program dahilinde tüm mahallelerimizin ihtiyaçlarını karşılamaya gayret ediyoruz. Halkımızla birlikte şehrimizi daha güzel ve daha modern hale getirmek için çalışıyoruz. Vatandaşlarımızla birlikte ortaya koyduğumuz çaba, samimi gayretler ve yürüttüğümüz çalışmalar sonucu, şehrimiz gelişmekte, güzelleşmekte, ilerlemektedir. vatandaşlarımıza, gösterdikleri sabır ve desteklerinden dolayı teşekkür ederim” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.