Dolar 34,1977
%0.1
Euro 38,0472
%-0.31
Altın 2.891,500
%-0.98
Bist-100 9.666,00
%-1.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Etüt Merkezleri Velilerin İmdadına Koşuyor..

Etüt Merkezleri Velilerin İmdadına Koşuyor..

Çocukların aldıkları eğitimi pekiştirebilmesi için ödevlerin iyice anlaşılarak ve üzerinde çalışılarak yapılması, geç saatlere bırakılmaması gerekiyor. Ancak çalışan ebeveynlerin günlük temposu çocukların aileleriyle birlikte ödev yapmasını güçleştiriyor. Anne ve babalar artık hatırlamadıkları konuları yeniden öğrenmeye çalışıyor, ardından uykusu gelmiş çocuklarına ödev yaptırmaya uğraşıyor. Yıpratıcı olan süreç, öğrenciye de fayda sağlamıyor. Bu sebeple etüt merkezleri, anne, baba ve çocuklar için hayatı kolaylaştırıyor.

  • Ege Postası
  • 05.12.2012 - 16:23
İZMİR-  Etüt Merkezlerinde birebir öğrenci koçluğu, günlük ders tekrarı, sınav öncesi destek, özel ders, sınav öncesi konu anlatımı ve soru cevap çalışmaları, proje ödevlerinde rehberlik, ödev sonrası İngilizce dersi gibi çocukların okuldaki başarılarını pekiştirecek hizmetler sunuluyor. Bilgisayar destekli eğitim çocukları teknolojik açıdan gelişimini destekliyor; eğitsel, sosyal ve sanatsal etkinliklerle de zihinsel gelişimlerine katkı sağlanıyor.

Konuyla ilgili görüşlerini aldığımız Sude Etüt Merkezi’nin yetkilisi, Filiz Karal “Etüt merkezleri, öğrencilerin okul sonrasında tüm ödevlerini gerek branş, gerekse sınıf öğretmenleri eşliğinde tamamlayabildikleri, anlamadıkları veya eksik oldukları konuları eğitmenlerle öğrenebildikleri eğitim kurumlarıdır. Etüt merkezine devam eden çocuk, ödevlerini yaparak sorumluluklarını yerine getirdiği için huzurludur. Eksik bir yönü kalmadığı için akademik yönden başarılı olur. Başarısı artan çocuğun devamlılığı, okul sevgisi artar. Ev ödevleri daha kaliteli yapılır. Biz de anne, baba ve çocukların hayatını kolaylaştırmak, öğrencilerin akademik başarılarını arttırmak ve eğitim-öğrenci-veli üçgenini doğru yönlendirmek için Sude Etüt Merkezi’ni kurduk. Eğitime gönül vermiş öğretmenlerle yola çıktık” diye konuşarak etüt merkezlerinin önemine dikkat çekti ve Sude Etüt Merkezi’nin hedeflerini özetledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.