Dolar 34,0054
%-0.17
Euro 38,1000
%0.51
Altın 2.835,370
%1.16
Bist-100 9.889,00
%1.18

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Evde bakım hastalarının sadece ilaca değil, morale de ihtiyacı var

Evde bakım hastalarının sadece ilaca değil, morale de ihtiyacı var

Manisa Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Murat Türkyılmaz, evde bakım hastalarının sadece ilaç ve bakıma değil, aynı zamanda morale de ihtiyacı olduğunu söyledi. Türkyılmaz, evde sağlık hizmetleri kapsamında 93 yaşındaki Fatma Kurban'ı...

  • Ege Postası
  • 25.07.2013 - 13:36
Manisa Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Murat Türkyılmaz, evde bakım hastalarının sadece ilaç ve bakıma değil, aynı zamanda morale de ihtiyacı olduğunu söyledi. Türkyılmaz, evde sağlık hizmetleri kapsamında 93 yaşındaki Fatma Kurban'ı ziyaret etti. Kurban'la bir süre sohbet ederek isteklerini dinledi.

Fatma Kurban, evde sağlık hizmetlerinden çok memnun olduğunu belirtti. Rahatsızlığından doktora gidemediğini fakat doktorların evlerine kadar gelip muayene ederek ilaçlarını yazdığını anlatan Kurban, “Bu hizmeti yapan ve vesile olan herkesten Allah razı olsun.” dedi.

Genel Sekreter Türkyılmaz da Ramazan münasebetiyle yatalak ve yaşlı hastaları evlerinde ziyaret ederek hem isteklerini not aldıklarını hem de memnuniyetleri sebebiyle dua kazandıklarını ifade etti. Evde sağlık hizmetlerinin kapsamını genişlettiklerini belirten Türkyılmaz, “Hastaların memnun olmaları, bizim en büyük kazancımız. Onların mutlu olması bizleri de mutlu ediyor.” şeklinde konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.