Dolar 34,0165
%-0.13
Euro 38,1218
%0.57
Altın 2.835,020
%1.15
Bist-100 9.911,00
%1.4

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Hakkari Belediyesi'nden Ramazan denetimi

Hakkari Belediyesi'nden Ramazan denetimi

Hakkari Belediyesi Veteriner İşleri Şube Müdürlüğü ekipleri şehir merkezindeki kasap ve marketleri denetledi. Veteriner İşleri Müdürü Emrullah Kanar denetimindeki Veteriner Hekimi Faysal Cindioğlu ve beraberindeki zabıta memurları, değişik...

  • Ege Postası
  • 25.07.2013 - 13:19
Hakkari Belediyesi Veteriner İşleri Şube Müdürlüğü ekipleri şehir merkezindeki kasap ve marketleri denetledi.

Veteriner İşleri Müdürü Emrullah Kanar denetimindeki Veteriner Hekimi Faysal Cindioğlu ve beraberindeki zabıta memurları, değişik noktalarda bulunan kasap ve marketlere ani denetimler yaptı.

Veteriner Hekimi Faysal Cindioğlu, yaptıkları denetimlerde çalışan personellerin portör muayene kartları, yabancı menşeli etlerin bulunup bulunmadığı, etin sağlıklı olup olmadığı, hijyen kuralları ile etlerin mühürlü olup olmadığını kontrol ettiklerini söyledi. Cindioğlu, "Denetimlerde eksikleri bulunan işyerlerine bu eksiklerini gidermeleri için 15 gün süre tanıyarak konu ile ilgili gerekli tutanakları tuttuk. Vatandaşlarımızın sağlığı için bu yönlü denetimlerimiz devam edecektir. Bundan böyle kurallara uymayan esnaflarımız hakkında gerekli cezai işlemler yapılacaktır. Vatandaşlarımızdan ricamız kesinlikle mühürsüz et almamalarıdır. Veteriner hekim kontrolünden geçmeyen et halk sağlığı açısından ciddi tehditler oluşturuyor. Bilindiği gibi hayvansal gıdalarla insanlara geçen birçok hastalık bulunmaktadır." şeklinde konuştu.

Zabıta ekipleri, daha sonra ise marketlerde de hayvansal kaynaklı gıdaları kontrol etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.