Dolar 32,6950
%0.1
Euro 35,4687
%0.07
Altın 2.493,950
%-0.7
Bist-100 10.910,00
%0.54

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Evka-3 Pazaryeri’ne coşkulu açılış

Evka-3 Pazaryeri’ne coşkulu açılış

Bornova Belediyesi’nin, ‘Sokak arasında pazaryeri kalmayacak’ sloganıyla başlattığı pazaryeri çalışmaları kapsamında tamamlanan Evka-3 Pazaryeri düzenlenen törenle açıldı. Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır açılış kurdelesini Evka-3 Mahallesi Muhtarı Fatma Gülay Işın ve vatandaşlarla birlikte kesti

  • Ege Postası
  • 11.03.2014 - 10:53
İZMİR-Bornovalıların çağdaş koşullarda alışveriş yapmasını sağlamak için başlatılan kapalı pazaryeri hamlesi kapsamında tamamlanan Evka-3 Pazaryeri kısa sürede tamamlandı. Evka-3 Pazaryeri,  mahalle sakinlerinin katıldığı törenle açıldı.1 milyon 32 bin liraya malolan Evka-3 Pazaryeri, 2 bin 268 metrekare alanda 164 tezgahla hizmet veriyor.
 
Hem esnafın hem de Evka-3 Mahallesi sakinlerinin daha modern koşullarda alışveriş imkanına kavuşması için başlattıkları pazaryeri inşaatını planlandığı gibi kısa sürede tamamladıklarını belirten Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, “Göreve geldiğimizde ‘Sokak arasında pazaryeri bırakmayacağız’ demiştik. Bu sloganı sözde bırakmadık ve ihtiyaç duyulan mahallelerimizde yatırımlarımzı başlatıp ardı ardına tamamladık. Pazaryerleri inşaatlarını vatandaşlarımızdan gelen talepler üzerine başlatmıştık, şimdi insanımızın ihtiyaçları doğrultusunda projeler üretip tamamlamanın gururunu yaşıyoruz” dedi. 5 yıllık görev süresi içinde insanların doğrudan yararlanabileceği pek çok projeyi tamamladıklarını söyleyen Başkan Sındır, “Fiziki projelerimizin yanında sosyal projelerimizle de insanımızın yanında olduk” dedi.
 
Evka-3 Mahallesi Muhtarı Fatma Gülay Işın da mahalelerine yapılan pazaryeri ve yeşil alan gibi hizmetler nedeniyle Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır’a teşekkür etti.
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.