Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Eylem yapan grup, caddeyi savaş alanına çevirdi

Eylem yapan grup, caddeyi savaş alanına çevirdi

Gezi eylemleri sırasında bayına isabet eden cisimle ağır yaralanan Berkin Elvan için eylem yapan grup, Okmeydanı’nı savaş alanına çevirdi. Caddelere barikat kuran grup, polisi de taş yağmuruna tuttu. Okmeydanı’nda toplanan bir grup, Gezi...

  • Ege Postası
  • 09.09.2013 - 12:11
Gezi eylemleri sırasında bayına isabet eden cisimle ağır yaralanan Berkin Elvan için eylem yapan grup, Okmeydanı’nı savaş alanına çevirdi. Caddelere barikat kuran grup, polisi de taş yağmuruna tuttu.

Okmeydanı’nda toplanan bir grup, Gezi eylemlerinde başından ağır yaralanan Berkin Elvan için protesto eylemi yapmak istedi. ‘Umudun çocuğu Berkin Elvan’ ve ‘Berkin Elvan için adalet istiyoruz’ yazılı pankartlar açan grup, İstanbul Adliyesi’ne yürümek isteyince polis müdahale etti. Polisin müdahalesi üzerine grup ara sokaklara kaçtı. Bir süre sonra yeniden toplanan grup, Okmeydanı’nda bir caddeye barikat kurdu. Barikata ateşe veren grup, polisi de Molotof bombası ve taş yağmuruna tuttu. Eylem nedeniyle Okmeydanı ara sokakları ve caddeler savaş alınana döndü. Gerginlik sürüyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.