Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Vali Hasan İpek Habur Sınır Kapısı’nda incelemede bulundu

Vali Hasan İpek Habur Sınır Kapısı’nda incelemede bulundu

Şırnak Valisi Hasan İpek, Şırnak’ın Silopi ilçesi yakınlarındaki Habur Sınır Kapısı ile yapımı süren TIR parkında incelemede bulundu. Göreve başladığı günden bu yana çalışmalarına ara vermeden devam eden Vali Hasan İpek, ziyaretlerine...

  • Ege Postası
  • 09.09.2013 - 12:06
Şırnak Valisi Hasan İpek, Şırnak’ın Silopi ilçesi yakınlarındaki Habur Sınır Kapısı ile yapımı süren TIR parkında incelemede bulundu.

Göreve başladığı günden bu yana çalışmalarına ara vermeden devam eden Vali Hasan İpek, ziyaretlerine devam ediyor. İlk ziyaretini yapımı süren 4 bin araçlık TIR parkına yapan Vali Hasan İpek, burada Silopi Kaymakamı Suat Demirci, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kazım Zan, Silopi ilçe emniyet müdürü ve ilçe jandarma komutanı tarafından karşılandı. Yetkililerden, çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Hasan İpek, daha sonra beraberindekilerle Habur Sınır Kapısı’na geçti. Burada şoförlerle sohbet edip, sorunlarını ve isteklerini dinleyen Vali Hasan İpek, mevcut TIR parkının eksikleri olduğunu ve sürücülerin talepleri dikkate alınarak inşa edilen yeni parkın, yaklaşık 4 ay sonra hizmete açılacağını kaydetti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.