Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
FEM Dershanesi, birincileri otomobille ödüllendirdi

FEM Dershanesi, birincileri otomobille ödüllendirdi

FEM Dershanesi, Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) ve Lisans Yerleştirme Sınavı’nda (LYS) dereceye giren öğrencilerni ödüllendirdi. Türkiye genelinde birinci olan öğrencilere otomobil hediye edildi. Fırat Kültür Merkezi’nde (FKM) düzenlenen...

  • Ege Postası
  • 29.09.2013 - 16:20
FEM Dershanesi, Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) ve Lisans Yerleştirme Sınavı’nda (LYS) dereceye giren öğrencilerni ödüllendirdi. Türkiye genelinde birinci olan öğrencilere otomobil hediye edildi.

Fırat Kültür Merkezi’nde (FKM) düzenlenen törende FEM Dershanesi, YGS ve LYS birincilerine ödül verdi. Türkiye genelinde birinci olan öğrencilere dershane tarafından otomobil hediye edildi. TM-1, TM-2 ve TM-3 alanında 500 tam puanla birinci olan Mustafa Miktat Yıldırım, DİL-1, DİL-2, DİL-3 alanında birinci olan Efe Yasin Akman, hem YGS birincisi hem de LYS’de DİL-2 ve DİL-3 birincisi olan Hümeyra Çolak, otomobillerine kavuştu. Türkiye ikincisi Furkan Savaş’a ve deneme sınavında birinci olanlara da çeyrek altın hediye edildi.

Türkiye birincisi öğrenciler, “Güzel bir duygu. Başarının ödüllendirilmesi de çok güzel. Hedef, yapabileceklerinin en iyisini yapabilmek. Yükseğe hedef koymalılar.” dedi.

Birinciler, öğrenci arkadaşlarına da şu tavsiyelerde bulundu: “Başarının sırrı çalışmak. Düzenli çalışsınlar. Olay çok çalışmakta değil, planlı çalışmakta. Hocalarını dinlesinler. Disiplinden taviz vermesinler.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.