Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İçişleri Bakanı Güler, Midyat’ta taziye ziyaretinde bulundu

İçişleri Bakanı Güler, Midyat’ta taziye ziyaretinde bulundu

İçişleri Bakanı Muammer Güler, Mardin’in Midyat ilçesinde AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Çelebi’nin hayatı kaybeden ağabeyi Abdulvahap Çelebi (63) için kurulan taziye törenine katıldı. Adana’da Başkent Üniversitesi Hastanesi'nde...

  • Ege Postası
  • 29.09.2013 - 16:14
İçişleri Bakanı Muammer Güler, Mardin’in Midyat ilçesinde AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Çelebi’nin hayatı kaybeden ağabeyi Abdulvahap Çelebi (63) için kurulan taziye törenine katıldı.

Adana’da Başkent Üniversitesi Hastanesi'nde yüksek tansiyona bağlı beyin kanamsından tedavi altına alınan AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Çelebi’nin 63 yaşındaki ağabeyi Abdulvahap Çelebi dün akşam hayatını kaybetti. Bu sabah aile mezarlığında toprağa verildikten sonra Belediye Sosyal Tesisleri'nde taziyeler kabul edildi.

Çelebi ailesi için kurulan taziyeye, İçişleri Bakanı Muammer Güler'in yanı sıra Mardin Valisi Ahmet Cengiz, AK Parti Mardin Milletvekilleri Abdurrahim Akdağ, Gönül Bekin Şahkullubey, AK Parti il ve ilçe teşkilatları katıldı. Heyet Midyat Kaymakamı Oğuzhan Bingöl ve Midyatlılar tarafından karşılandı.

Üzüntülerini kendileriyle paylaştıklarından dolayı teşekkür eden AK Pati İlçe Başkanı Hüseyin Çelebi, tedavi sürecinde de Bakan Güler’in desteklerini gördüklerini belirtti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.