Dolar 34,2642
%0.07
Euro 37,6655
%0.17
Altın 2.908,660
%-0.03
Bist-100 9.032,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Fakirlerin bakkal borcunu hayırseverler ödüyor

Fakirlerin bakkal borcunu hayırseverler ödüyor

Adana’da dul, yetim ve muhtaçların bakkal borçlarını Köprü Yardımlaşma Derneği kapatıyor. 20 yıldır aşkındır ihtiyaç sahipleriyle hayırseverlerin arasında köprü olan dernek, bu defa dul, yetim ve muhtaçların bakkal borçlarını kapatıyor....

  • Ege Postası
  • 06.08.2013 - 10:48
Adana’da dul, yetim ve muhtaçların bakkal borçlarını Köprü Yardımlaşma Derneği kapatıyor.
20 yıldır aşkındır ihtiyaç sahipleriyle hayırseverlerin arasında köprü olan dernek, bu defa dul, yetim ve muhtaçların bakkal borçlarını kapatıyor.

Dernek Başkanı Bekir Fevzi Yıldırım, Mübarek Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine Ramazan paketi, yetim çocuklara iftar etkinliklerinin yanında mahalle bakkalından evlerinin acil ihtiyaçlarını alıp da ödeyemeyenlerin hayırseverler aracılığıyla bakkal borçlarını kapattıklarını söyledi. Yıldırım; geçtiğimiz yıllarda başlattığımız bu kampanya Adanalı hayırseverlerimiz de büyük destek veriyor. İşadamı Kenan Sabuncu bu yıl zekatının 5 bin TL’sini bu iş için bize verdi. Bizde daha önce belirlediğimiz fakir ailelerin bakkal borçlarını kapatıyoruz.” dedi. Bekir Fevzi Yıldırım hayırseverler aracılığıyla yaptıkları bu tür yardımların çoğunluğunu gizli ve sessiz yaptıklarını bazılarının da örnek teşkil etmesi için ve teşvik edilmesi için kamuoyuyla paylaştıklarını belirtti.

Akdeniz Mahallesi’nde ikamet eden ve 6 ay önce Katar’da kalp krizi sonucu kocası vefat eden 3 çocuk annesi Dilek Enşan’ın Bora Bakkaliyesi’ne olan borcu ödendi. Enşan, kendisine destek olan dernek yöneticileri ve hayırseverlere teşekkür etti.

Hayırsever işadamı Kenan Sabuncu, 6 ay önce babaları vefat edip geride hiçbir şeyleri kalmayan, kirada oturan Enşan kardeşlerin eğitimlerine de katkıda bulunacağını belirtti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.