Dolar 34,2560
%0.04
Euro 37,6125
%-0.07
Altın 2.887,380
%0.02
Bist-100 9.045,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Fatih Terim: Caner'e üzüldüm

Fatih Terim: Caner'e üzüldüm

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Fatih Terim, Estonya maçında sarı kart görerek Hollanda maçı öncesinde cezalı duruma düşen Caner'e çok üzüldüğünü söyledi. Terim, Caner'in en formda ve en diri oyuncularından biri olduğunu dile...

  • Ege Postası
  • 12.10.2013 - 00:56
A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Fatih Terim, Estonya maçında sarı kart görerek Hollanda maçı öncesinde cezalı duruma düşen Caner'e çok üzüldüğünü söyledi. Terim, Caner'in en formda ve en diri oyuncularından biri olduğunu dile getirdi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Caner'li ilgili de konuşan Terim, "Çok şükür Allah'a 3 puan aldık; ama Caner'e üzüldüm. Takımımızın en formda en diri oyuncularından bir tanesi. Belki Hollanda maçını geçecektik ve orada sarı kart görüp play-offlarda cezalı olacaktı. Her şeyde bir hayır vardır. Milli takım her şeyi hak ediyor." ifadelerini kullandı.

Golcü futbolcu Burak'la ilgili düşüncelerini de aktaran Fatih Terim, "Meziyetlerini kullanmalı. Avrupa'nın 18 içinde gol vuruşları en iyi olan futbolcularından biri. Taktik olarak oynatmayacağım zamanlar da olabilir. Bugün karşılaşmanın ilk yarısında bir çoğunuz oyundan alacağımı düşünmüşsünüzdür. Değiştirmedim ve doğru oldu. Ben yine aynı şeyde ısrarcıyım. Daha çok koşmalı." şeklinde konuştu.

Bu arada Terim, maçın ardından kendisini Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ve eşi Fulya hanımın aradığını kaydetti. Terim'in 'başka kim aradı telefonuma bakmadığım için bilemiyorum' demesi üzerine bir basın mensubunun, 'Telefonunuza bakmamanız alışkanlık oldu galiba' demesi gülüşmelere sebep oldu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.